Tamara Kalinić svojim izgledom zasenila Dakotu Džonson i Tildu Svinton

Tamara Kalinić svojim izgledom zasenila Dakotu Džonson i Tildu Svinton

Autor: | 03/09/2018

0

Tamara Kalinić je odrasla u Sarajevu i Novom Sadu, a danas je planetarno poznata.

Reč je o 28-godišnjoj modnoj blogerki Tamari Kalinić kojoj je svetsku slavu doneo njen blog Glam & Glitter, ali i atraktivan izgled te luksuzan način života, zbog čega na Instagramu broji preko 665 hiljada sledbenika.

Ona je devojka koja je napustila siguran posao farmaceuta i pošla za svojim snom. Tamara Kalinić je zahvaljujući svojoj hrabrosti da preuzme rizik postala jedna od najuticajnijih modnih blogerki. Ona promoviše prave vrednosti i pokušava da dopre do mladih devojaka šaljući im poruku da ne moraju biti vulgarne da bi bile uspešne.

Prošle godine je osvojila laskavu titulu influenserke godine na dodeli nagrada Elle Style Awards zbog čega je dobro poznato lice u svetskim modnim krugovima i često posećuje glamurozne događaje.

Zato nas nije iznenadilo kada smo je videli na crvenom tepihu prestižnog Filmskog festivala u Veneciji.

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara) on Sep 2, 2018 at 12:28pm PDT

Tamara je bila na premijeri horora Suspiria, a nosila je raskošnu bledoružičastu haljinu načinjenu od slojeva tila brenda Blumarine u kojoj je plenila pažnju i pored glavnih zvezda filma, Dakote Džonson, Kloi Grec Morec i Tilde Svinton, kao i brojnih drugih slavnih dama.

Tamara je look upotpunila dijamantskom ogrlicom i jednako blještavim naušnicama, a na svom Instagramu je otkrila da nosi Armani make-up.

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara) on Sep 2, 2018 at 2:35am PDT

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty