Boja moći, spokoja i luksuza: Tamari Vučić omiljena, nosi je u svakoj prilici

Boja moći, spokoja i luksuza: Tamari Vučić omiljena, nosi je u svakoj prilici

Autor: | 15/04/2024

0

Omiljena boja Tamare Vučić je ljubičasta

Prva dama Srbije Tamara Vučić protokolarne obaveze ispunjava sa ponosom i ogromnim poštovanjem. Tome u prilog govori i činjenica da svako zvanično pojavljivanje, osim uvidom u temu, isprati i adekvatnim stajlingom.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Ovih dana Tamaru Vučić videli smo na manifestaciji Perwoll Fashion Week, gde je prisustvovala reviji posvećenoj Angelini Aćimović.

Talentovana devojčica, koja je stradala u Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar”, imala je želju da postane modna dizajnerka.

Iza nje su ostali brojni crteži, koje nije stigla da pretvori u kreacije kakve je izmaštala, ali su se oni koji su je najviše voleli potrudili da ožive njen san.

Pročitajte: Revija posvećena maloj Angelini Aćimović - Oživeli njeni crteži haljina, niko nije ostao ravnodušan

Tamara Vučić na reviju je došla u lepršavoj haljini ljubičaste boje. Uparila ju je sa salonkama iste nijanse, a kao autfit je izabrala zanimljivu torbicu sa perlama.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Pažljivijim hroničarima društvenih događaja nije promaklo da je omiljena boja Tamare Vučić ljubičasta. 

Jedno od njenih modnih izdanja koje se pamti jeste ljubičasta košulja sa bogatim volanom uz koju je ponela sivu suknju koja prati liniju tela.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Studije govore da je osoba koja voli i često nosi ljubičastu boju duboki mislilac, odnosno kreativna ličnost koja širi dobru energiju.

Smirujuća ljubičasta nijansa simbolizuje duhovnost, intuiciju, moć, ekstravaganciju i spokoj. Sa druge strane mogu da ukazuju na to da je osoba koja je bira nepoverljiva, pa i nepristupačna.

Pročitajte: Glamurozno izdanje prve dame - Tamara Vučić došla da podrži Đokovića i privukla sve poglede

Bilo kako bilo, nema sumnje da pažljivo odabran stajling Tamare Vučić, u kojem dominira ljubičasta boja, oslikava njenu eleganciju i prefinjenost.

Antonio Ahel/ATAImages

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs A.K./ATAImages

Pročitajte još