Provereni modni trik partnerke Ane Brnabić: Izgledaćete moćno i ženstveno kao nikad pre!

Provereni modni trik partnerke Ane Brnabić: Izgledaćete moćno i ženstveno kao nikad pre!

Autor: | 11/09/2023

0

Stil Milice Đurđić oduševljava godinama

Partnerka premijerke Ane Brnabić godinama diktira modne trendove, a nedavno smo imali prilike da je vidimo na Paradi ponosa koja je održana u Beogradu u subotu.

Doktorka Milica Đurđić prošetala je beogradskim ulicama zajedno sa dramskom spisateljicom i profesorkom Fakulteta dramskih umetnosti Biljanom Srbljanović.

Srđan Stevanović / Getty Images

 

One su na Prajd stigle odevene u crnu boju, a dok je poznata dramaturškinja nosila i venac u duginim bojama na glavi, životna saputnica predsednice Vlade odlučila se za klasičan izgled.

Izabrala je odeću zatvorenog okovratnika i kratkih rukava, a da sve bude efektnije – tu je tašnica koju umesto kaiša pridržava niska kuglica inspirisanih biserima, čime je postignut vrlo šik izgled, piše Glossy.

Pročitajte: Godinama je u vezi sa premijerkom Srbije, zajedno odgajaju sina - Život doktorke Milica Đurđić sve zanima, ovo su detalji

U pitanju je ležeran stajling za svaki dan, koji na prvom mestu treba da bude udoban zbog duge šetnje, a Milica Đurđić posegla je za svojim starim trikom kako bi izgledala malo elegantnije: crvenim ružom.

Partnerka Ane Brnabić obično koristi minimum šminke, ali je u važnim prilikama na njenim usnama uvek crveni ruž u vatrenoj nijansi, kako je bilo i na prošlogodišnjem Prajdu.

Ovaj klasični izgled, koji je tokom decenija svoje popularnosti posao sinonim za otmenost, izdržao je test vremena i za sekund unosi element sofisticiranosti i u najjednostavnije odevne kombinacije.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Boško Karanović

Pročitajte još

Najnovije vesti