Upola cene! Svi pričaju o prelepom mantilu Jelene Đoković, pronašli smo ga na popustu od fantastičnih 50% FOTO

Upola cene! Svi pričaju o prelepom mantilu Jelene Đoković, pronašli smo ga na popustu od fantastičnih 50% FOTO

Autor: | 03/03/2023

3

Mantil Jelene Đoković na popustu

Jelena Đoković nikad bolje nije izgledala, bar ako je verovati novom setu fotografija. Jednu je objavila na Instagramu, a pratioci ne prestaju da je obasipaju komentarima punim komplimenata.

Supruga Novaka Đokovića, koja ovih dana boravi u Beogradu, svratila je do studija Miloša Nadaždina, a osmeh na licu otkriva da je uživala u svakom trenutku poziranja.

Pročitajte: Trudnica u opuštenom izdanju - Ana Ivanović istakla stomak jednostavnim stajlingom FOTO

Miloš Nadaždin

 

Za ovu priliku odabrala je trenč sa minijaturnim izrezima u obliku leptira i potpisom „RED Valentino“, brendom čuvene modne kuće „Valentino“ koji pokušava da spoji „street“ i „couture“ stil. Jelena ta dva izraza vrlo uspešno kombinuje, što je i ovog puta dokazala.

Ako vas interesuje ovaj komad, pomenimo da je njegova cena 1.190 evra, a možete ga naći i na popustu, za 595 evra.

Red Valentino

 

 

Komentari (3)

Loading
Miranda 01:44 04.03.2023
Odgovori

@Kiki Nije to 'ova', nego Jelena Djokovic, supruga najboljeg tenisera ikad, mlada obrazovana, zaposlena zena, veliki humanitarac zajedno sa muzem. A ti pokusaj da kupis frizider bar na kredit, pa ces videti da nista ne iskace, samo se upali svetlo. To sto se mlada Jelena nekad pojavi na slici nije njena krivica, nego onoga ko je sliku objavio. Zato - ne pravi se pametan/pametna.

Filip 11:40 08.03.2023
Odgovori

Kada bi ljudi shvatili da biti teniser znači biti deo bolesne elite koja je zgrnula 97% bogatstva kroz prevare a među njima je i preplaćeni profesionalni sport, ne bi veličali karijeru tenisera. A još manje ovakvih humanitaraca, a još manje obrazovanja u nivou kupljene diplome... a još manje stil odevanje osobe bez stila, ali to je pokondirena Srbija...

hellomagazin.rs Miloš Nadaždin

Najnovije vesti