Bajkovito: Kler Dejns u haljini koja se u mraku pretvara u čaroliju

Bajkovito: Kler Dejns u haljini koja se u mraku pretvara u čaroliju

Autor: | 03/05/2016

0

Crveni tepih humanitarne večere Met Gala ove godine nadmašio je sam sebe. Ovogodišnja tema pod nazivm "Manus x Machina: Moda u doba tehnologije" mnogim modnim dizajnerima bila je zanimljiva inspiracija.

Najzanimljivija kreacija svakako je bila ona Zac Posen, američkog dizajnera koji je svoju ideju pretočio u neverovatnu haljinu koju je nosila glumica Kler Dejns.

Lepa plavuša u trenu se našla u centru pažnje, a sve zahvaljujući svetlećoj kreaciji koja podseća na najlepšu bajku. Kler se crvenim tepihom Met Gala večeri prošetala u romantičnoj krinolina haljini boje leda, uskog korseta i bogate suknje.

A photo posted by @zacposen on May 2, 2016 at 8:23pm PDT


Iako je na prvi pogled haljina izgledala poput obične toalete za bal, čarolija se dogodila u trenutku kada su se ugasila svetla.

Naime, materijal od kog je haljina napravljena protkan je optičkim nitima koja svetle u mraku i običnu toaletu pretvaraju u futurističku modnu čaroliju kakvu još nismo videli.

Svetleća haljina oduševila je prisutne, a Zek Posen svoje modno remek-delo ponovno je pokazao na svom Instagram profilu.

Verujemo kako bi se ova elektronska kreacija svidela čak i muškom delu publike koji, kada govorimo o modi i haljinama, može biti vrlo kritičan.

A photo posted by @zacposen on May 2, 2016 at 7:07pm PDT

Magic moments!! Zacposen #metgala #clairedanes

A video posted by @zacposen on May 2, 2016 at 7:11pm PDT

Ostala magična izdanja sa Met Gala večeri pogledajte OVDE.

Komentari (0)

Loading
, Foto:guliver/splash/instagram hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti