Anastasija Gudelj za šnalu dala 450 evra, a zbog ove dve stvari niko je ne bi nosio

Anastasija Gudelj za šnalu dala 450 evra, a zbog ove dve stvari niko je ne bi nosio

Autor: | 09/01/2024

0

Anastasija Gudelj uživala je u čarima Dubaija za Novu godinu zajedo sa suprugom Nemanjom, koji svaki slobodan trenutak gleda da iskoristi u društvu svoje drage.

Cecina naslednica godinama stilom privlači pažnju javnosti, a kao i njena mama izuzetno vodi računa o svakom detalju koji se nađe u sklopu njenog stajlinga. Ovog puta, baš na novogodišnjem slavlju, Anastasija je skupocenim krpicama raspametila sve, a nedavno se pojavio i cenovnik, odnosno okvirne cene, pantalona koje je nosila, majice, torbice, ali i šnale.

Instagram

 

Pa da počnemo! Pantalone, koje su apsolutni hit ove jeseni i zime, sa predimenzioniranim džepovima našle su se na Anastasiji, a za ovaj komad visokog struka morala je da iskarira 165 evra minimum.

Pročitajte: Emotivna objava koju niko nije očekivao, Anastasija Ražnatović zvanično rekla - zbogom - Hvala na bolu i lekcijama

Fantastične pantalone uparila je sa belom neobičnom maijcom, a ceo stajling začinila je "Biker" torbicom od 2.430 evra, koja je imala bodljice i savršeno se uklopila u Anastasijin stil.

Instagram

 

Ipak, jedan detalj, gotovo neprimetan, ostavio je najveći utisak. Reč je o "Prada" šnalici, koja košta vrtoglavih 450 evra.

Pročitajte: Strogo pravilo porodice Gudelj koje Anastasija redovno krši - Nikako ne može da ga ispoštuje

Mnogi su komentarisali da nikada ne bi nosili ovaj komad s obzirom na to da se uopšte ne vidiu kosi, a i celom dužinom stoji naziv brenda, što je dodatno odbojno za one koji vole nešto diskretnije stvari.

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Instagram

Pročitajte još

Najnovije vesti