Nekad srpska snajka, danas kraljica ekscentričnih trudničkih izdanja: Evo zašto ceo Kan bruji o stomaku Adrijane Lime (foto)

Nekad srpska snajka, danas kraljica ekscentričnih trudničkih izdanja: Evo zašto ceo Kan bruji o stomaku Adrijane Lime (foto)

Autor: | 19/05/2022

2

Stomak Adrijane Lime zvezda Filmskog festivala u Kanu

Svetske zvezde polako se okupljaju na Kroazeti – počela je najglamuroznija evropska filmska smotra. Drugog dana Festivala u Kanu premijerno je prikazan nastavak filma „Top Gan“, a pored glavnih protagonista Toma Kruza i Dženifer Koneli crvenim tepihom prošetala je i Adrijana Lima.

Pročitajte: Ni Rijana se ne bi usudila - Adrijana Lima zapanjila svet skandaloznom trudničkom haljinom (foto)

Getty Images

 

Brazilska lepotica stigla je sa dečkom Andreom Lemerom i stomakom do zuba, a za ovu priliku izabrala je prilično hrabru kreaciju, s obzirom na njeno (drugo) stanje.

Pročitajte: Adrijana Lima otkrila pol bebe - Posle dve ćerke, stiže... (video)

Getty Images

 

Smela kombinacija nikoga nije ostavila ravnodušnim, blicevi su bez prestanka sevali, a zaljubljeni par sve vreme je razmenjivao nežnosti. Provokativna crna haljina sakrila je sve osim stomaka, no to je i bio cilj zanosne manekenke. A možda je ušla i u neko nezvanično „trudničko takmičenje“ sa Rijanom... Kako se vama dopada novo izdanje bivše srpske snajke?

Pročitajte: Posledice filera i blaženog stanja: Adrijana Lima prvi put pokazala trudnički stomak, ali svi gledaju u njeno lice (foto)

Getty Images

 

Komentari (2)

Loading
Sandra 20:49 20.05.2022
Odgovori

Da se nije ubucila, bio bi sasvim drugaciji utisak, ovako je smesna...

hellomagazin.rs hellomagazin