Viktorija Bekam odgovara na 73 pitanja i otkriva sve što niste znali o njoj

Viktorija Bekam odgovara na 73 pitanja i otkriva sve što niste znali o njoj

Autor: | 12/01/2015

0

Uspešna dizajnerka Viktorija Bekam u svojoj radnji u Londonu ugostila je novinara magazina "Vogue" koji joj je u pet minuta postavio 73 pitanja. Četrdesetogodišnju Britanku mnogi doživljavaju kao suzdržanu i suviše ozbiljnu zvezdu za koju je poznato da se retko smeje, međutim u ovom kratkom video-klipu supruga Dejvida Bekama pokazala je svoju simpatičnu i dosad neviđenu stranu.
Između ostalog, otkrila je da dan započinje u šest sati ujutro, te da je najbolji savet koji je dobila u vezi mode jeste "da je manje više".
Odgovorila je i na pitanje novinara šta bi učinila kada bi mogla da vlada svetom:
- Ne kada bih mogla, već kada budem vladala svetom - duhovito je prokomentarisala, nakon čega je otkrila kako bi volela da ima supermoć da istovremeno može da radi i spava.
Takođe, izjavila je da joj je najgore pitanje koje joj novinari postavljaju: "Zašto se tako retko smeješ?", na šta je odgovorila da se smeje, ali iznutra.
Poznata dizajnerka zaključila je i kako nikad u životu nije bila srećnija, a da bi od svih muškaraca na ovom svetu na sastanak otišla samo sa svojim suprugom.

Pogledajte video:

Autor: Life Content
Foto: Vogue / Instagram

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: viktorija bekam