Emina Jahović promovisala album "Metamorfoza"

Emina Jahović promovisala album "Metamorfoza"

Autor: | 27/10/2014

0

Dugo iščekivani novi studijski album pop dive Emine Jahović, pod nazivom "Metamorfoza" je od danas u prodaji, a fanovima u Novom Sadu ukazala se prilika da se druže sa pevačicom na potpisivanju novog CD-a. Oko hiljadu ljudi došlo je u Shopping centar BIG kako bi bili prvi koji će imati novo izdanje i uz to proveli nezaboravne trenutke uz balkansku Penelope Kruz.

Na albumu se nalazi 13 pesama, od kojih je pet potpuno novih: naslovna "Metamorfoza", zatim klubski hit "Telefon", a tu su i balade "Prva dama" i "Ne plašim se" kao i jedan "house" klasik "Za tebe pitam".
- Drago mi je da je novi album tu pred mojom publikom. Hvala im na ovakvoj podršci i svaki put me iznova uvere da radim prave stvari. Bili su divni, a nadam se da će svi uživati uz album "Metamorfoza".
Emina će nastaviti promotivne aktivnosti koje su u vezi s novim albumom, a pošto CD izlazi regionalno na teritoriji cele bivše Jugoslavije, očekuju je promocije i u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Makedoniji, Crnoj Gori i Sloveniji.

Autor: Life Content
Foto: PROMO

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: emina jahović

Najnovije vesti