Jelena Janković i Janko Tipsarević odgovarali na neobična pitanja navijača

Jelena Janković i Janko Tipsarević odgovarali na neobična pitanja navijača

Autor: | 14/01/2013

0

Pre nego što su zakoračili na teren Australijan opena, Jelena Janković i Janko Tipsarević imali su neobične uloge. Oni su se vozili zvaničnim vozilom Ozi opena i za to vreme morali da odgovaraju na neka (ne)obična pitanja navijača širom sveta.
Tako je Jelena otkrila da je sama sebi najteži protivnik, dotakla se i svoje modne linije, a onda našla pred izborom istina ili izazov. Izabrala je istinu, ali nije dala pravi odgovor pošto za nju najzgodniji momak nije teniser i uz osmeh je nastavila dalje.
Na red su došle karaoke, ali Jankovićeva, opet uz osmeh odbila da peva i odigra čuvenu Makarenu, pravdajući se da ima grozan glas. Dodala je i da ne želi da izbaci saputnike iz kola svojim pevanjem, a da glas ponekad "pusti" pod tušem.

U istoj ulozi našao se i Janko koji je bio vrlo raspoložen za priču. Rekao je kako bi bio fudbaler ili di-džej da nije teniser, da bi u svojoj igri bi voleo da popravi servis i da ima četiri do pet aseva po meču.
Saznali smo i da mu je omiljeno jelo sarma, čije je pravljenje objasnio, ali i da je "patriota", pošto je Anu Ivanović proglasio za najzgodniju teniserku. Kada je na red došlo pevanje, hteo je da iskoči iz kola, ali su vrata bila zaključana, pa je "otpevao" uvodne taktove planetarnog hita Gangnam stajl.

Izvor: 24 sata

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin