Bijonse šokira novim singlom

Bijonse šokira novim singlom

Autor: | 18/03/2013

0


Obožavaoci Bijonse su čekali i čekali, i napokon dočekali! Novi singl je izašao i već je izazvao kontroverze!
Bijonse je jedna jako zaposlena mama! Najavila je turneju, novi album, a sada je na svojoj službenoj stranici objavila novi singl 'Bow Down/I Been On' - uz svoju fotografiju dok je bila devojčica, dok su iza nje svi trofeji i nagrade.
Novi singl njeni fanovi su dugo čekali, a sada kada je izašao "Queen B" izazvala je nove kontroverze.
- Znam, kada ste bile devojčice, sanjale ste moj svet. Ne zaboravite - poklonite se gadure (eng: I know when you were little girls you dreamt of being in my world. Don’t forget it. Respect that. Bow Down b******).
U audio snimku koji traje 32 sekunde još dodaje:
- Uzela sam vremena da živim svoj život, ali nemojte misliti da sam samo njegova ženica. Ne zavaravajte se, to je moje (eng. I took my time to live my life but don’t think I’m just his little wife. Don’t get it twisted this is my sh*t.') - poručuje opaka Bijonse koja je snažnija nego ikad!
Bijonse je na svom novom singlu radila s producentom Timbalandom. I dok su mnogi fanovi s oduševljenjem dočekali novi materijal osvanuli su i mnogi komentari na društvenim mrežama.
- Oprosti, ali zapravo baš me briga. Bijonse je trendseterka i ne zvuči kao niko drugi. Ona vodi svoju igru - poručila je jedna obožavateljka, dok je druga napisala:
- Kako možeš pevati na Obaminoj inauguraciji i onda pustiti ovako uvredljivu pesmu. Ja sam šokirana!

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti