Knez i Niggor objavili spot za pesmu "Ljeto je"

Knez i Niggor objavili spot za pesmu "Ljeto je"

Autor: | 18/07/2013

0

Nenad Knežević Knez i Igor Lazić Niggor ovog leta rade punom parom. Knez se vratio sa dvonedeljne turneje po Francuskoj, gde je sa duvačima iz grupe "Gantzy Gang" predstavio svoj novi album "Magija Balkana", dok je Igor u Budvi učestvovao u snimanju trećeg serijala "Budva na pjenu od mora", gde se pojavljuje u ulozi taksiste.
U međuvremenu, udružili su snage i snimili duetsku numer "Ljeto je", pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma Crne Gore i Montenegro Wild Beauty. U opisu spota navodi se:
- Sva vrata Crne Gore leti su širom otvorena. A ima ih mnogo. Mediteranski opušteno i slovenski široko, leto se ovde baškari i širi, pa zahvata i dobar deo proleća i, često dobar komad jeseni. Dakle, dugo i toplo, raskošno leto, idealno za sve varijante odmora, provoda, istraživanja i avanture. Uživajte kombinujući more i planinu, plivanje i penjanje, krstarenje vodom i kopnom, urbano i seosko, moderno i drevno, neizvesno sa proverenim, dnevnu i noćnu zabavu, luksuzni i katunski smeštaj, domaću i svetsku kuhinju.

Autor: Nataša Odalović, Life Content
Foto: Screenshot

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin