Novak Đoković: Pobeda za porodicu, Jelenu i Srbiju!

Novak Đoković: Pobeda za porodicu, Jelenu i Srbiju!

Autor: | 30/01/2011

0

Novak Đoković je drugi put postao šampion Australijan opena pobedom nad Endijem Marejem, a posle meča titulu je posvetio porodici, kao i Srbiji. Srpski teniser tvrdi da mu nije bilo nimalo lako uprkos ubedljivom krajnjem rezultatu.
- Endiju je ovo drugo uzastopno finale u poslednje dve godine, poznajemo se jako dugo i bilo je jako teško igrati protiv njega ove večeri. Nadam se da ćeš dobiti i treću šansu da dođeš do trofeja, a sa takvim talentom sigurno hoćeš - rekao je Đoković. Treći teniser sveta se zatim zahvalio svom timu.
- Hvala mom timu, volim vas sve. Iako je ovo individualan sport, mislim da ništa ne bih mogao da ostvarim bez vaše pomoći -
rekao je Đoković. Novak je podsetio i na žrtve poplava u Australiji koje su prethodile Australijan openu pre nego što je titulu posvetio srpskom narodu. 
- Zaista je uživanje igrati ovde. Želim i da podsetim na žrtve poplava, pokušaćemo da pomognemo koliko možemo, to će biti naš mali gest pažnje. Titulu posvećujem mojoj porodici, braći, devojci Jeleni i ljudima u Srbiji koji pokušavaju da predstave državu u najboljem svetlu -
završio je Đoković.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: novak djokovic

Najnovije vesti