Još jedna luda imitacija: Novak Đoković kao Gručo Marks!

Još jedna luda imitacija: Novak Đoković kao Gručo Marks!

Autor: | 17/11/2010

0

Novak Đoković je publici u Parizu na turniru masters serije 1.000 spremio novu imitaciju. Nole je pred meč s Mišelom Lodrom, koji je uzgred izgubio, ali koga sad briga za to, izašao maskiran u poznatog američkog komičara Gruča Marksa. Široke crne obrve, naočari s velikim đozlucima i ogromni brci izazvali su salve smeha u pariskoj publici. Bila je tu i neizostavna crna mašna, ali ne i tompus. Nole je u svom performansu u isto vreme podsećao na Gruča Marksa i Borata.
Kad su se svetla u dvorani „Bersi“ ugasila na predstavljanju tenisera, Nole je mrtav hladan izašao pred ozbiljne Francuze oponašajući poznatog komičara. Išao je mirno, doduše ne pogrbljeno i sa izbačenom zadnjicom kao pravi Gručo, ali sasvim dovoljno da otpozdravi iznenađenoj publici. Čak je stigao i da rukom zakloni kameru, na oduševljenje svih TV komentatora i oficijelnog spikera u hali. Novak Đoković obožava da uveseljava publiku širom sveta, sam je nekoliko puta priznao da su mu imitacije „slaba strana“ i da jednostavno, s vremena na vreme, „nekog mora da skine“ i našali se.
- Kad je pravi trenutak, imitacije dolaze same od sebe. Učinilo mi se da je pravi momenat, publici se svidelo i to je najvažnije -
izjavio je Đoković, prenosi Kurir.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: novak djokovic

Najnovije vesti