En Hatavej je prestala da pije, ali definitivno nije izgubila smisao za humor!

En Hatavej je prestala da pije, ali definitivno nije izgubila smisao za humor!

Autor: | 22/04/2019

0

En Hatavej je još prošle godine odustala od alkohola zbog trogodišnjeg sina Džonatana, a nedavno je taj stav dodatno pojasnila.

'Plan je – neću piti neko vreme, odgajiću pristojno i dobro ljudsko biće, poslati ga na fakultet i zatim se preseliti u neki vinograd i provesti drugu polovinu svog života pijana', našalila se nedavno u intervjuu s Lorejn Keli 36-godišnja En Hatavej.

Glumica planira da ne takne alkohol do 18. rođendana sina Džonatana jer želi da mu se u potpunosti posveti. En je već ranije objasnila kako nikada nije imala problem s alkoholom, već samo s mamurlukom sledećeg dana.

 

- Vreme s Džonatanom mi je vrlo dragoceno. S obzirom da dosta putujem zbog posla, otkrila sam kako nemamo dovoljno zajedničkog vremena. Alkohol nikad nije bio problem jer nikad nisam preterivala kad je Džonatan bio u blizini, ali kako starim mamurluci su sve gori. Na kraju sam morala da napravim izbor – i odabrala sam normalna jutra - objasnila je glumica.

En, koja s mužem Adamom Šulmanom uživa u porodičnom životu, na kraju je duhovito objasnila kako namerava da nadoknadi sve godine nepijenja jednom kad pošalje Džonatana na fakultet. Plan joj je da se odseli u neki vinograd i neprestano bude pijana, srećna i osunčana.

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty
Tagovi: en hatavej

Najnovije vesti