Britni Spirs možda nije u najboljoj psihičkoj formi, ali je zato u sjajnoj fizičkoj (video)

Britni Spirs možda nije u najboljoj psihičkoj formi, ali je zato u sjajnoj fizičkoj (video)

Autor: | 05/05/2019

0

O Britni Spirs se poslednjih meseci piše u svim svetskim tabloidima: da je bila protiv svoje volje u mentalnoj instituciji, da je doživela potpuni slom, da je ovoga puta njenoj karijeri zaista kraj... ali, šta je od svega toga istina?

Nakon što je u vreme Uskrsa izašla iz bolnice u pratnji svog momka Sema Ašgarija, Britni se obratla fanovima rekavši da je po medijina plasirana gomila neistina i da je ona svakoga dana sve bolje.

https://www.hellomagazin.rs/celebrity-news/britni-spirs-se-oglasila-nakon-izlaska-sa-psihijatrije-toliko-traceva-pretnji-smrcu-mojoj-porodici/

 

Iako nije naznačila šta se tačno dešava u njenom životu, Britni je objasnila da je stres glavni okidač koji ju je doveo do momenta kada je morala da zatraži pomoć lekara, ali i da je "kriv" za gubitak kilograma.

 

View this post on Instagram

 

Who knew stress would be a great 5 pound weight loss. Yay for me ??

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on Apr 24, 2019 at 9:00am PDT

Očigledno je da Britni ne želi da se preda i da vredno radi na sebi, te i ako za sada nije u najboljoj psihičkoj formi, u fizičkoj svakako jeste. Ovaj snimak to i dokazuje, jer malo ko bi mogao da joj izađe na crtu...

 

View this post on Instagram

 

Yoga on the green ??I really like it LIKE THAT !!

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on May 4, 2019 at 10:09am PDT

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty
Tagovi: britni spirs

Najnovije vesti