Džordž Kluni danas slavi rođendan i izgleda bolje nego u mladosti (video)

Džordž Kluni danas slavi rođendan i izgleda bolje nego u mladosti (video)

Autor: | 06/05/2019

0

U Leksingtonu, u američkoj državi Kentaki, 6. maja 1961. godine rođen je Džordž Timoti Kluni, američki glumac i režiser koji je, kao dečak, sanjao o sasvim drugoj karijeri.

Tada je želeo da postane najbolji igrač bejzbola, ali nakon neuspeha, postignutog u redovima kluba Sinsinati Reds, Kluni je u 21. godini života odlučio da napravi rez - preselio se u Los Anđeles i započeo svoju glumačku karijeru.

Tek dve godine stalnih audicija bile su mu potrebne da počne da dobija uloge u televizijskim sapunicama, glumio je u 'The Facts of Life' i 'Roseanne', ali pravi se uspeh dogodio kada je 1994. dobio priliku života - ulogu doktora Daga Rosa u popularnoj seriji 'Urgentni centar'.

Nakon te serije, njegov uspeh bio je zagarantovan, a dodatno mu je, zasigurno, pomogao i njegov atraktivni izgled, zbog kojeg su milioni obožavateljki širom sveta s nestrpljenjem iščekivale njegove nove glumačke angažmane.

Iako su mnoge pokušale da ga 'uhvate', te je čak s Talijom Balsam proveo pet godina u braku, to je uspelo tek 2014. lepoj advokatici za ljudska prava, Amal Alamudin, s kojom se venčao i dobio blizance, Elu i Aleksandera.

Kako je nedavno priznao, jedino za čime u životu žali je što svoju suprugu nije ranije upoznao i s njom ranije zasnovao porodicu.

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty
Tagovi: džordž kluni

Pročitajte još

Najnovije vesti