Emotivni trenutak za svaku majku: Zbog koje odluke svojih sinova se isplakala Lepa Brena

Emotivni trenutak za svaku majku: Zbog koje odluke svojih sinova se isplakala Lepa Brena

Autor: | 08/05/2019

0


Pevačica Lepa Brena tokom višedecenijske karijere ostvarila je brojne uspehe i s pravom nosi titulu jedne od najvećih zvezda na Balkanu.

Ipak, njen najveći ponos je njena porodica, prvenstveno sinovi, Stefan koji se otisnuo u muzičke vode, Viktor, koji je već otvorio svoj restoran, i Bobin sin iz prvog braka, Filip, koji se nedavno ostvario u ulozi oca. Brena ne skriva koliko je kao i sve druge majke teško doživela odluke njenih sinova da se osamostale.

-Mi smo i kupili jednu veliku kuću da bismo bili sa decom, ali sada je to jedna priča gde je svaki roditelj srećan što se njegovo dete osamostalilo, i što želi nekakav svoj lični život što je sasvim normalno, jer nije normalno da živite sa roditeljima posle dvadeset i druge-treće godine. Ali ja sam se kao majka jedan dan isto tako dobro isplakala. Plakala sam i kada je Filip otišao na fakultet, kada je otišao iz kuće, isto i Stefan, prosto je ova kuća prazna ukoliko nema dece u njoj, rekla je Brena i otkrila koliko je srećna što su im Aleksandra i Filip podarili unuka.

-To je nešto što je neverovatno i jedna vrsta ljubavi koja nam je falila sada u ovim godinama. Svaki put kada ga vidite sve ste sve više i više zaljubaljeni u njega, rekla je pevačica za Grand tv

Hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATAImages, Instagram
Tagovi: lepa brena

Najnovije vesti