Milica Todorović: Uhvatila bidermajer, jel to znači da sam sledeća?

Milica Todorović: Uhvatila bidermajer, jel to znači da sam sledeća?

Autor: | 20/05/2019

0

Milica Todorović uhvatila je bidermajer na jednoj svadbi, a ako je verovati po narodnim običajima, ona je sledeća koja će se udati.

Naime, pevačica je u rukama držala prekrasni cvetni aranžman pa pozirala sa širokim osmehom, a fotografiju je objavila na društvenoj mreži.

"Uhvatila bidermajer, jel to znači da sam sledeća?", pisalo je u opisu slike na Instagramu.

Podsetimo, Milica je u srećnoj vezi sa Milošem već 5 godina, sa kojim i živi, a kako je nedavno izjavila jedva čeka da se ostvari u ulozi majke.

"Majčinski instinkt mi se pojavio i želela bih ove godine da rodim devojčicu. Deca su stvar koja se ne planira tek tako, neću se zaustaviti na jednom, želim više dece. Ne mogu ja da isplaniram kada da budem trudna, sve to treba da ide svojim tokom, ja samo znam šta želim", izjavila je Milica i progovorila o svadbi:

"Svadba će se desiti, ali je pitanje kada, zaista se ne opterećujem. Ne volim da planiram ništa, pa tako ni ovo. Miloš i ja smo u vezi pet godina, lepo nam je. Kad budemo mislili da treba to da uradimo, mi ćemo to ovekovečiti. Svakako živimo zajedno, pa tako ja imam osećaj kao da smo već u braku."

hellomagazin.rs Promo

Najnovije vesti