Marija Veljković omiljena ličnost na dorćolskoj pijaci, prodavci je obožavaju

Marija Veljković omiljena ličnost na dorćolskoj pijaci, prodavci je obožavaju

Autor: | 21/05/2019

0

Marija Veljković, koja živi na Dorćolu, redovna je na pijaci, a kako smo saznali, bake i deke koji prodaju voće i povrće je toliko vole da nikada ne može poći kući bez punih ruku.

Izvor Scene tvrdi da Mariju na pijaci svi obožavaju.

- Jednom smo se zadesili kada je došla Marija i baka koja je prodavala šljive poklonila joj je celu gajbu. Marija je bila u šoku, a baki se zahvalila i rekla da želi da plati, dok je starija gospođa insistirala da mora da uzme i da joj ne treba novac. Govorila da je oduševljena Marijom i time koliko je fina i ljubazna uživo. Svi je obožavaju. Marija je strpljiva i ljubazna. Sa svima stane da popriča, a tek kada dođe sa dečicom, prodavci je obasipaju. Stalno joj daju povrće i voće - kaže izvor "Scene".

 

View this post on Instagram

 

Pocetak osmeha ?? ? @jelena.bekvalac.photography

A post shared by Marija Veljkovic (@mare.veljkovic) on May 4, 2019 at 8:57am PDT

Ova voditeljka svakodnevno obiđe pijacu jer je ljubitelj voća i povrća.

- Kako živi blizu Bajlonija, redovno dođe. Bakice je često pitaju kako joj je na TV-u, kako može sve da uskladi s obzirom na to da ima troje male dečice. Marija ostane i duže nego što je planirala. Sa svima popriča, često se fotografiše, a neke mlađe žene je redovno pitaju šta jede pa je tako mršava. Jednom je diktirala kako se hrani. Žena je zapisivala sve, a tražila je i recepte za zdravu ishranu. Ma to treba da fotografišete kada se Marija pojavi. Stvarno su je ljudi zavoljeli gledajući “Slagalicu” - dodaje izvor pomenutog medija.


Kada su pozvali Mariju da kaže da li je zaista omiljena ličnost na dorćolskoj pijaci, kroz smeh nam je odgovorila:

- Ne znam da li sam omiljena, ali jesam redovna. Uvek sa zadovoljstvom kupujem na pijaci, ali ne bih da pričam o tome što ste čuli. Prodavci su izuzetno ljubazni, a sveže voće i povrće je nešto što uvek moram da imam u svom domu.

hellomagazin.rs Mirko Tabašević

Najnovije vesti