Kraj serije ga potpuno slomio: Džon Snežni zavrsio na rehabilitaciji

Kraj serije ga potpuno slomio: Džon Snežni zavrsio na rehabilitaciji

29/05/2019

0

Zvezda "Igre prestola", glumac Kit Harington, nalazi se na rehabilitaciji posle emitovanja poslednje epizode hit serije u kojoj je glumio Džona Snoua, saopštio je njegov portparol.

-Kit je odlučio da iskoristi pauzu u svom rasporedu kao priliku da se na neko vreme povuče i poradi na rešavanju nekih ličnih problema, navodi se u saopštenju glumčevog portparola.


Mada se u saopštenju ne navode razlozi njegove krize, Njujork post je objavio da je glumac teško podneo završetak rada na serijalu i da je na rehabilitaciji zbog stresa, iscrpljenosti i problema s alkoholom.

Zahvaljujući serijalu "Igra prestola", u kojemu je tumačio jednog od glavnih likova koji je preživeo sagu od osasm sezona, potpuni anonimus Harington postao je planetarno popularan.


U intervjuu za Variety u martu ove godine, Harington je rekao da je u početku teško izlazio na kraj sa slavom i "zastrašujućom" pažnjom koju mu je doneo serijal.

-Imao sam osećaj da moram das se osećam kao najsrećnija osoba na svetu, a zapravo sam se osećao užasno jadno. Izgubio sam ravnotežu, što verujem da se mnogima dogodi, rekao je 32-godišnji glumac, koji se 2018. oženio kolegicom iz serije, škotskom glumicom Ruz Lesli.

Poslednja epizoda "Igre prestola", emitovana je 19. maja, a samo u SAD privukla je rekordnih 19,3 miliona gledalaca.

Hellomagazin.rs/Marija Milenković Guliver/Getty, Instagram