Stefan Živojinović:  Udvaranje devojkama preko društvenih mreža je neukusno

Stefan Živojinović:  Udvaranje devojkama preko društvenih mreža je neukusno

Autor: | 15/06/2019

0

Mladi pevač Stefan Živojinović  ne voli da se udvara devojkama preko društvenih mreža jer smatra da to prelazi granice ukusa. Ističe da je više staromodan tip koji voli devojku da osvaja u četiri oka.

Iako Stefana Živojinovića na Instagramu prati više od pedeset hiljada ljudi i često dobija komplimente od pripadnica lepšeg pola, on otkriva da ne flertuje sa devojkama putem ove društvene mreže, već je više za kontakt uživo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stefan Zivojinovic (@stefanzivojinovic) on Jun 14, 2019 at 8:00am PDT


- Muvao sam tako devojke možda kad sam imao 15 godina. Sada mi je to previše transparentno, malo mi je neukusno. Bolje je da priđeš lepo uživo. Ja sam više ta stara škola, a da šaljem poruke na taj način, to mi je strašno - objašnjava Stefan.

On takođe dodaje da nije opterećen društvenim mrežama i da ne prati koliko ima pratilaca, ali da je svestan da najveću pažnju privlače fotografije na kojima je golišav.

- Ne pratim da li mi raste broj pratilaca na Instagramu, muškarcima nekako to ide sporije u odnosu na žene. Mada, primetio sam da kada izbaciš neku objavu oko posla i slično, tu nema lajkova bi komentara. Ali kad izbaciš sliku na kojoj si golišav i trbušnjaci pršte, e to onda gori. Tako da se trudim da što manje izbacujem golotinju, a trudim se da mi fotografije budu privatnije i oko posla. Ali naravno, treba malo pokazati i sebe - kroz osmeh kaže mladi pevač.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stefan Zivojinovic (@stefanzivojinovic) on Feb 7, 2019 at 4:26am PST

Stefan tvrdi da mu nije lako da sačuva svoju privatnost, jer je kao Brenin sin od detinjstva pod budnim okom javnosti.

- Volim da svoj privatni život koliko je moguće zadržim za sebe i zato se trudim da ga što manje eksponiram - kaže Stefan i odgovora na pitanje da li je konačno našao devojku:

- Nemam trenutno lepšu polovinu, solo sam.

Iako je dete poznatih roditelja, Stefan se oduvek izdvajao prizemnošću i skromnošću, a on kaže da je najviše ponosan na svoj temperament koji je nasledio od oca Bobe Živojinovića.

- Mislim da imam dobar temperament, jako sam strpljiv, imam dugačak fitilj, to sam povukao na oca. Dosta toga može da se nauči od njega i mislim da se vidi da sam vrlo smiren. Naravno, svi mi planemo ponekad, ali kod mene baš moraš da preteraš da bih planuo. Međutim, možeš da mi kažeš šta hoćeš, ja se obično samo okrenem i kažem „bravo“ - objašnjava Stefan.

Njegov mlađi brat Viktor Živojinović odnedavno vodi jako računa o svom izgledu, pa je uspeo drastično da smrša. Pevač tvrdi da je zato ponosan na Viktora i da mu ne smeta ukoliko postane bolji frajer od njega.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stefan Zivojinovic (@stefanzivojinovic) on Feb 1, 2019 at 3:01am PST


- Najviše bih voleo da postane bolji frajer od mene. Ja sam ga i terao da počne da vodi računa, malo sam bio i previše dosadan, iz najbolje namere. On je sam prelomio i presrećan sam zbog toga. Bio bih najsrećniji na svetu kad bi bio bolji frajer od mene. Mi se ne takmičimo, mi smo ekipa - iskren je Stefan i dodaje da sa bratom ravnopravno zna da popije i ostane do zore u gradu.

Hellomagazin.rs Luka Šarac/Ataimages/Instagram