Još jedna nagrada: Senidah je nova regionalna zvezda!

Još jedna nagrada: Senidah je nova regionalna zvezda!

Autor: | 24/06/2019

0

Na događaju održanom u Beogradu, RnB umetnica Senidah dobila je nagradu "Nova regionalna zvezda", koju dodeljuju televizija Pink i šoubiz emisija "Premijera".

Senidah je bila glavna zvezda događaja, na kome se pojavila u oversize kombinezonu, i još jednom pokazala da ona postavlja pravila kada je odevanje u pitanju! Brojne novinarske ekipe želele su da razgovaraju sa njom, s obzirom na to da je ovo bio njen prvi susret sa medijima nakon što je u martu javnosti predstavila svoj prvi album "Bez Tebe" u izdanju Bassivity Digital. Nakon toga,

Senidah je objavila i singlove "Mišići" i "Sve bih" koji su u vrhu slušanosti na regionalnim top listama.

- Hvala što me pratite. Ja ću vam dati sve, još muzike, toliko da nećete moći bez mene - kroz smeh je izjavila poznata pevačica.

Ovo je odevna kombinacija o kojoj svi pričaju

Dok se njeni novi hitovi neprekidno vrte na radio stanicama širom regiona, Senidah se sprema za svoj sledeći veliki nastup pred publikom u Srbiji. U petak 28. juna ona će nastupiti na velikom Tuborg OPEN koncertu u Novom Sadu, a pored Nove regionalne zvezde publiku će ovom prilikom razmrdati i Coby, jedan od vodećih artista velike Tuborgove muzičke kampanje koja okuplja muzičare različitih žanrova pod univerzalnu kapu muzike i provoda.

Pored Senidah i Cobija koji će izvesti svoje najveće hitove, na velikom koncertu na Novosadskom sajmu nastupiće i Dejan Milićević, Marko Milosavljević i Bege fank, a najavljen je i niz aktivacionih zona i dodatnih sadržaja.

hellomagazin.rs Matic Kremžar
Tagovi: senidah