Rijana uz pivo i tekilu menja naglasak i ne prestaje da se smeje! (video)

Rijana uz pivo i tekilu menja naglasak i ne prestaje da se smeje! (video)

Autor: | 24/06/2019

0

Rijana važi za jednu od najopuštenijih zvezda sa svetske muzičke scene koja zaista nema problem ni kada ima višak kilograma, niti da kaže upravo ono što misli, ali i da popije pred kamerama i milionskim auditorijumom.

Rijana je bila gošća u popularnom izazovu 'Day Drinking' s američkim voditeljem Setom Mejersom (45), u kojem su pili zajedno nekoliko sati i opušteno ćaskali o svemu. Rijana je pila pivo, koktele i žestoka pića, a s voditeljem je vrlo brzo krenula i da se zabavlja. Bilo je smeha,priče, ali i šminkanja voditelja, a snimak je vrlo brzo postao hit na netu, a u ovom trenutku ima preko četiri miliona pregleda na YouTube-u.

Obožavaoci su bili oduševljeni Rijaninim opuštenim izdanjem, a mnogi su primetili kako se kad popije u njenom govoru oseti barbadoski naglasak. Ipak, sve je zaprepastilo jedno priznanje. Pevačica je izjavila kako još nije pogledala ni jednu epizodu megapopularne serije 'Igra prestola'.

- Ne, nikad. Ni jednu epizodu - izjavila je pevačica.

Rijana je svoj poslednji studijski album 'Anti' objavila 2016. godine, a uskoro će objaviti nove pesme. Ove godine pojavila se u mjuziklu 'Guava Island'.

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty
Tagovi: Rihanna rijana