Stiže pojačanje: Jovana i Srđan od ponedeljka "Jutro" će raditi sa njom! (foto)

Stiže pojačanje: Jovana i Srđan od ponedeljka "Jutro" će raditi sa njom! (foto)

Autor: | 02/08/2019

0

Vest da dugogodišnja voditeljka i urednica Dnevnika RTS, Marija Savić Stamenić, napušta ovu kuću i prelazi na "Prvu" odjeknula je poput bombe u medijima.

Ono što se nije znalo, jeste šta će Marija tačno raditi na "Prvoj" ali gledaoci jutarnjeg programa ove televizije već od ponedeljka, 5. avgusta tačno u 6.55h informisaće se o svim najvažnijim vestima iz zemlje i sveta upravo uz Mariju.

Čuveni voditeljski dvojac Jovana Joksimović i Srđan Predojević srdačno je dočekao novu koleginicu i odmah su zajedno krenuli u studijske pripreme i dogovore. Iako nikada do sada nije vodila jutarnji program, Marija se veoma brzo uhodala i vešto snašla u svim segmentima"Jutra" na Prvoj.

- Dugo sam bila u vestima, najpre kao reporter, pa urednik i voditelj. Ali, sada je vreme za nove izazove a to je za mene Jutarnji program, format koji do sada nisam radila i koji ima sličnosti ali i bitnih razlika u odnosu na vesti - kaže Marija za "Prvu" i napominje da su joj u mnogome olakšali rad dugogodišnje kolege, pre svega Srđan kojeg najduže od svih poznaje.

- Razumemo se odlično i imamo isti cilj a to je da "Jutro" na Prvoj bude još bolje i gledanije, iako to neće biti lako jer je Jutro sa Jovanom i Srđanom već sada najbolji Jutarnji program u Srbiji - rekla je Marija.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Gloria Magazin Srbija (@gloriamagazinsrbija) дана 28. Јун 2019. у 1:57 PDT

Podsećamo, tokom leta, uredničko-voditeljskom timu "Jutra" se priključila i Nevena Madžarević koja je vodila program tokom jula.

Kako navode sa Tv Prva, Mariju ćemo gledati i tokom avgusta, kada će joj se pridružiti cela voditeljska ekipa. Oni će nas svakog dana u dobro poznatom terminu od 6.55h buditi i informisati o najvažnijim događajima u zemlji i svetu.

hellomagazin.rs ATA Images, printscreen Youtube, instagram