Svojom poslednjom transformacijom je sve šokirao, znate li ko je ovo? (video)

Svojom poslednjom transformacijom je sve šokirao, znate li ko je ovo? (video)

Autor: | 04/08/2019

0

Holivudski glumac koji je potpuno drugačiji od većine svojih slavnih kolega i koleginica, što zbog svog načina života koji je sve sem glamurozan, ali i zbog svoje neobične životne priče protkane tragedijama, trenutno snima nastavak filma o avanturama tinejdžera koji su u međuvremenu odrasli - "Bill & Ted Face the Music".

Aleks Vinter igrao je Bila S. Prestona, a Kijanu Rivs Teda Teodora Logana u ostvarenju iz 1989. pod nazivom "Izvanredna avantura Bila i Teda", a koji je tokom decenija postao kultni film za ljubitelje tinejdžerskih komedija, ali i naučne fantastike.

Bil i Ted, dvojica otkačenih klinaca iz srednje škole, uz pomoć vremenske mašine idu kroz istoriju i skupljaju važne ličnosti kako bi "razvalili" svojim referatom na času istorije.

Danas su ponovo zajedno, a ovaj put imaju drugačiji zadatak.

Kijanu se u ovom ostvarenju potpuno transformiše, te smo na prvi pogled pomislili da je zarad nove uloge potpuno promenio izgled!

https://www.instagram.com/p/B0pn9rYIOCR/?utm_source=ig_embed

Ipak, radi se samo o fenomenalno odrađenom poslu veštih šminkera i maskera, koji su uspeli da ga učine totalno neprepoznatljivim.

Jer, nakon završenog snimanja, Kijanu je ponovo onaj stari...

https://www.instagram.com/p/B0pv3Kuov8J/

.

hellomagazin.rs Profimedia