Anastasija Ražnatović neće duet sa mamom: Želim da budem potpuno fokusirana na solo karijeru! (video)

Anastasija Ražnatović neće duet sa mamom: Želim da budem potpuno fokusirana na solo karijeru! (video)

Autor: | 10/09/2019

0

Mlada pevačica Anastasija Ražnatović započela je svoju muzičku karijeru prošle godine, kada je objavila svoj prvi singl "Savršen par" koji je odmah pobrao simpatije publike i danas ima skoro 50 miliona pregleda na platformi Jutjub. Nekoliko meseci kasnije stigla je i pesma "Rane", a Anastasija je shvatila da je vreme da poradi na albumu.

U razgovoru za portal Pink.rs Cecina naslednica je otkrila da i dalje vredno radi na albumu, koji će u potpunosti oslikati nju.

- I dalje radim na albumu (smeh). Neću objavljivati ništa pre, ne bih da kvarim celokupan utisak, hoću da sve izađe u isto vreme, vredno radimo i očekujem da napravimo jedan fenomenalan album i nadam se da će se i publici svideti. Ne bih nešto previše da otkrivam, osim da se nadam da će album biti objavljen što pre i, po meni i po ukusu publike, mislim da će svi biti oduševljeni - rekla je Anastasija za pomenuti medij i dodala da, za sada, neće snimiti duet sa majkom:

- Neće biti nekih iznenađenja, prosto želim da taj prvi album budem samo ja, da budem potpuno fokusirana na solo karijeru, da se predstavim publici kao svoja, ali u budućnosti što da ne, ja sam otvorena za saradnju.

U javnosti se često spekulisalo o tome da će Veljko, njen stariji brat, stati na ludi kamen sa svojom verenicom Bogdanom Rodić. No, poznato je da je Anastasija u dugogodišnjoj vezi sa izvesnim Đorđem, te da su nedavno počeli da žive zajedno. Da li će se možda ona udati pre nego što se njen brat oženi?

- Meni se apsolutno nigde ne žuri, karijera mi je, iskreno, prioritet, relativno skoro sam i počela i potpuno sam predana tome. A što se venčanja, udaje tiče, stvarno za sad ne razmišljam o tome - zaključila je Anastasija.

hellomagazin.rs Luka Šarac/Mirko Tabašević