Da li je veza između Demi Mur i Maše Mandžuke mnogo dublja od prijateljstva? (foto)

Da li je veza između Demi Mur i Maše Mandžuke mnogo dublja od prijateljstva? (foto)

Autor: | 26/09/2019

0

Demi Mur se ponovo vratila u žižu javnosti, ali ne novom ulogom i filmom, već svojom autobiografskom knjigom "Inside out", u kojoj je otkrila mnoge šokantne detalje iz svog života za koje javnost nije znala.

Potpuno iskrena priča koju je čitaocim poklonila Demi, otkrila je potresne detalje iz njenog detinjstva, ali i detalje iz braka sa Eštonom Kučerom, za koji je čitav svet smatrao da je bajkovit. Izgleda da je istina, bar ona koju nam glumica donosi, sasvim drugačija od slike koja je stvorena u javnosti.

https://www.hellomagazin.rs/celebrity-news/posle-toliko-godina-demi-mur-otvorila-dusu-eston-je-varao-terao-na-grozne-stvari/

Naravno, jedan skandal za sobom povlači drugi, te su ovako ogoljene tajne holivudske zvezde podstakle medije da još malo "prekopaju" njen život, ovoga puta istražujući prijateljstvo između Demi i stilistkinje Maše Mandžuke.

Demi i Maša su prvi put viđene zajedno u Beogradu 2017. godine, ali niko ne zna ništa pouzdano o njihovom odnosu, često objavljuju zajedničke fotografije uz reči podrške i neskrivenih emocija, ali sasvim dozirano u okviru prijateljstva.

https://www.instagram.com/p/B2zguYpAdSz/

Iako nema potvrde da je Demi nakon tri braka shvatila da joj samo žena može pružiti ljubav koja je ispunjava i da je to pronašla upravo u Maši, mediji već spekulišu da su njih dve u tajnoj ljubavnoj vezi već pune tri godine, kao i da su počele i da žive zajedno, da zajedno odgajaju Mašinu ćerku Rumi koju je Demi navodno i usvojila.

https://www.instagram.com/p/BbYTWRNloHP/

 - Demi je kao druga majka Rumi. Često se mogu videti u šetnji Los Anđelesom -  istakao je nepoznat izvor za Daily Mail.

Da li je u pitanju čvrsto prijateljstvo između dve žene koje dele zajednička interesovanja i odlično se slažu ili je reč o emotivnoj vezi druge prirode, kako mediji spekulišu, verovatno je popuno nebitno. Bitno je da i jedna i druga na fotografijama koje objavljuju izgledaju srećno, nasmejano... a to je u životu, koji donosi mnoge bure, ono što  je najvažnije.

https://www.instagram.com/p/BbYWNO7lM6H/

hellomagazin.rs Profimedia

Najnovije vesti