Lepa Brena: Boba me drži dalje i od kuhinje i od čaše

Lepa Brena: Boba me drži dalje i od kuhinje i od čaše

Autor: | 09/10/2019

0


Pevačica Lepa Brena je tokom višedecenijske karijere ostvarila brojne uspehe i s pravom nosi titulu jedne od najvećih zvezda na Balkanu.

Ipak, njen najveći ponos je njena porodica, prvenstveno sinovi: Stefan, koji se otisnuo u muzičke vode; Viktor, koji je već otvorio svoj restoran, i Bobin sin iz prvog braka, Filip, koji se nedavno ostvario u ulozi oca. Brena je podržala odluku sinova da se osamostale i ističe da je došlo vreme da se posveti sebi.


–Ne plašim se da ostanem sama sa Bobom jer je to nešto što želimo. Često sam govorila da je normalno da deca odu što pre od roditelja i da se osamostale. Tada odnos s decom bude mnogo bolji, zdraviji i sa više poštovanja. Ne želim da ih gušim, a i došlo je vreme da Boba i ja napokon imamo vreme za sebe. Odgovara mi što više nisam toliko posvećena deci - priznaje Brena za Vip i dodaje da je došlo vreme da svom zdravlju i društvenom životu.

- Tako je, došlo je vreme da brinem samo za sebe. Želim da se posvetim svom zdravlju i društvenom životu. Želim da idem na duga putovanja i da prestanem da radim - objašnjava folk zvezda.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa) on May 18, 2019 at 1:38pm PDT


Brena i Boba su u braku već 29 godina, pa tako dobro poznaju navike jedno drugog. Pevačica tvrdi da je suprug dozvoljava da popije samo jednu čašu vina.

- Tu nisam za primer. Boba mi dozvoljava samo čašu vinu jer zna da ću nešto zabrljati ako popijem više. Drži me dalje i od kuhinje i čaše - zaključila je Brena za Vip.

Hellomagazin.rs Mirko Tabašević/Instagram/Lepa Brena
Tagovi: lepa brena

Najnovije vesti