Nina Badrić: Često se pitam o tome da li bih bila srećnija kao domaćica

Nina Badrić: Često se pitam o tome da li bih bila srećnija kao domaćica

Autor: | 15/10/2019

0

Jedna od najpopularnijih muzičkih zvezda u regionu Nina Badrić u svetu muzike je od svoje devete godine i ističe da ženama koje se bave ovim poslom nije lako, kao i da ne bi volela da ima ćerku koja se bavim pevanjem.

— Treba čovek da ima petlju, a pogotovo žena u ovom poslu. To je jako teško biti, da se ne lažemo i ja iskreno ne bih bila srećna da imam kćerku koja se bavi ovim poslom, jer znam kakav bi je krvav put čekao. Za ovaj posao treba imati smisao za muziku i naprosto tebe talenat odabere, Bog ti ga da i ti ne možeš tu ništa — rekla je Nina u razgovoru za "Mondo" i istakla da je za uspeh u poslu kojim se ona bavi harizma najvažnija.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nina Badrić (@badrich) on Sep 17, 2019 at 4:52pm PDT


— U ovom poslu te pre svega nosi harizma, moraš imati harizmu koja pleni ljude. Kroz vreme shvatiš da ipak ljude ne možeš varati i lagati, oni su nas uzdigli u neke pevače koje vole, uspele su neke pesme koje oni odaberu — objašnjava pevačica i priznaje da često pomisli da li bi bila srećnija da  kao domaćica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nina Badrić (@badrich) on Aug 9, 2019 at 4:53am PDT


— Sto puta sam razmišljala o tome da li bih bila srećnija kao domaćica, ženska koja radi od sedam do četiri popodne i pije kafu s drugaricama. Pa, nisam ja imala ni šanse da postanem nešto drugo nego baš ovo, jer ja pevam od svoje devete godine — iskrena je ona za "Mondo".
Hellomagazin.rs Marko Grubisić/Instagram/Nina Badric
Tagovi: nina badrić

Najnovije vesti