Dragana Mirković zatečena: Ja da budem baba?!

Dragana Mirković zatečena: Ja da budem baba?!

Autor: | 29/11/2019

0

Draganin sin Marko ima 18 godina

I ove godine tradicionalno snimanje novogodišnjeg programa na televiziji "DM Sat" proteklo je u velikom stilu, a domaćica Dragana Mirković (51) pobrinula se da sve bude bez greške i uz dobru pesmu i klopu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dragana Mirković (@dragana_mirkovic) дана 27. Нов 2019. у 11:14 PST

Dragana je na snimanje došla u najnovijem modelu “Rols Rojs Fantom” čija je vrednost gotovo milion evra, koji je njen suprug Toni pre samo nekoliko dana preuzeo kao jedini vlasnik ovakvog četvorotočkaša na Balkanu.

Nasmejana i vidno raspoložena, Dragana je pozirala fotografima, a onda je strpljivo odgovarala na pitanja novinara.

Jedno od njih, potpuno je zbunilo.

Naime, kada je novinar TV "Prva" upitao kako bi reagovala kada bi u novinama pročitala da se njen sin Marko ženi i da postaje baba, Dragana je zbunjeno zastala...

- Za neku godinu - uz osmeh iznenađenja odmah je rekla pevačica i brzo dodala:

- Prerano je. Marko tek ima 18 godina. Daleko je i ta priča da se on ženi, a kamoli da budem baka. Ja se tu još malo provlačim, deca su mi mlađa, i onda svi misle da sam i ja mlađa.

Dragana ne krije koliko je ponosna na svog naslednika koji je nedavno učestvovao na humanitarnoj auto-trci na stazi Hokenhajm u Nemačkoj i istovremeno postao član Fondacije “Laureus”.

foto: instagram printscreen

- Moj sin – moj ponos, koji je osetio potrebu da pokaže svoju humanost na delu. Činjenica da je za svoje mlade godine, upravo u vreme kada je većina njegove generacije uglavnom okrenuta sebi i svojim potrebama, pokazao želju da pomogne drugima učinila je da shvatim da je on izuzetno zreo, nesebičan, ali pre svega dobar i vredan mladi čovek - rekla je tada ponosna mama, koja bi verujemo slično reagovala i kada bi joj sin saopštio da se ženi i  da će postati baka.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dragana Mirković (@dragana_mirkovic) дана 26. Сеп 2019. у 11:39 PDT

hellomagazin.rs ATA Images, Instagram, instagram printscreen