Janko Popović Volarić voleo je Jelenu Veljaču, Tijanu Pečenčić i sada otkriva: Srećan sam u ljubavi

Janko Popović Volarić voleo je Jelenu Veljaču, Tijanu Pečenčić i sada otkriva: Srećan sam u ljubavi

Autor: | 30/11/2019

0

Jedan od trenutno najangažovanijih hrvatskih glumaca, Janko Popović Volarić, uživa veliku slavu i kod nas

Publika ga je zavolela gledajući popularne serije, a miljenik ženske populacije postao je kada je priznao da je u ljubavi sa našom glumicom Tijanom Pečenčić. Iako njihova veza nije opstala dugo, Janko je zarobio brojna ženska srca.

Ovih dana Janko snima i seriju i film u Beogradu pod nazivom "Jedini izlaz" reditelja Darka Nikolića, gde mu je partnerka Anđelka Prpić.

- Reč je o trileru s izvrsno raspisanim likovima iz perspektive glavnog ženskog lika kojeg glumi Anđelka. Deo serije snima se u Splitu, a verujem da će i film i serija biti odlični - iskren je glumac.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Janko Popović Volarić (@janko_popovic_volaric) дана 5. Нов 2019. у 7:14 PST

Njegov ljubavni život oduvek je intrigirao javnost, naročito kada se 2012. godine razveo od glumice Jelene Veljače. Dva meseca nakon razvoda, bivši supružnici našli su se zajedno na snimanju seta za seriju "Larin izbor".

Ne vidim zašto bi posao s Jelenom bio problem. Oboje smo profesionalci koji su radili zajedno – rekao je tada Janko za hrvatski Story i dodao da u tom momentu još uvek nisu bili predali papire za razvod.

Danas, sedam godina kasnije, Janko i dalje izuzetno ceni Jelenu.

- Imamo dobar odnos, ne čujemo se, ali poštujemo vreme koje smo proveli zajedno i na neki način, kako je i sama rekla u intervjuu još pre nekoliko godina, mi smo i odrastali zajedno i jedno drugom smo, naravno, važan deo života - rekao je glumca za hrvatsko izdanje magazina Story.

Prošle godine okončao je i vezu sa novinarkom Matea Dominiković (27), a letos je uhvaćen u jednom zagrebačkom kafiću sa s tamnokosom devojkom.

Janko je u poslednjem inetrvjuu za hrvatski Story priznao da je ponovo srećan u ljubavi.

- Jako sam srećan i to je baš sve što bih rekao o toj temi - kratko je izajvio glumac, koji iako će uskoro napuniti 40, već ima sina Davida od 21. godinu.

- Voleo bih da su neke stvari bile drugačije, neke ne bih nikad menjao, ali ukupno gledano dosad sam vodio stvarno zanimljiv, bogat i intenzivan život. Radujem se i četrdesetima - iskren je glumac.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Janko Popović Volarić (@janko_popovic_volaric) дана 14. Авг 2019. у 4:40 PDT

Često kada na ulici Janka sretnu sa sinom, mnogi misle da su braća, a ne otac i sin.

- Oduvek je tako s obzirom na to da sam ga dobio jako mlad, ali naš je odnos klasičan odnos oca i sina. Sad je već na neki način svoj čovek pa o mnogim stvarima možemo otvorenije razgovarati i imamo puno zajedničkih tema, ali i dalje je to odnos oca i sina, a tako mora i biti. Mi nismo prijatelji, on ima svoje i ja imam svoje prijatelje, zna se ko je ko, ali se jako dobro slažemo.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Janko Popović Volarić (@janko_popovic_volaric) дана 28. Јул 2019. у 8:30 PDT

Kada je dobio sina, Janko je gotovo bio godina kao David sada, na pitanje kako bi iz današnje perspektive opisao roditeljstvo u ranim dvadesetim, hrvatski glumac je odgovorio:

- Ne znam ni sam kako je sve to uspelo i kako je taj mali ispao toliko drag, pametan i pristojan. Nije bilo lako, često se pitam šta bi bilo da se nismo snašli, ali uvek sam bio presrećan što imam dete i što mu mogu pružiti ljubav i pažnju uz sve neiz­bežne greške koje su deo roditeljstva. Na neki način ono se često svodi na činjenje što manje grešaka i pružanje puno, puno ljubavi.

Janko ne krije da voleo da ima još dece.

- Voleo bih to, ali zasad se nije dogodilo i uživam u odrastanju svog sada već bradatog jedinca - šaljivo je odgovorio glumac koji i dalje mašta da će jednog dana ponovo biti u braku.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Janko Popović Volarić (@janko_popovic_volaric) дана 2. Мај 2019. у 9:52 PDT

hellomagazin.rs printscreen youtube, ATA Images, Instagram