Vlada Vuksanović postao tata jedne preslatke devojčice!

Vlada Vuksanović postao tata jedne preslatke devojčice!

Autor: | 11/12/2019

0

Bivši maneken Vladimir Vuksanović je postao tata jedne malene devojčice, kojoj su, kako navode domaći mediji, ponosni roditelji dali ime Valentina.

Vlada je sredinom prošle godine uplovio u vezu sa atraktivnom latinoamerikankom, a rođenje deteta je kruna njihove ljubavi. 

Vuksanović i njegova supruga lepa Dahiina, zabavljali su se oko godinu i po dana, a kada je ona ostala u drugom stanju odlučili su da ubrzaju venčanje, pa su sudbonosno "da" izgovorili u oktobru ove godine.

Ovaj 11. decembar im je doneo dodatnu radost, jer je Dahi postala mama, a Vlada je postao tata jedne preslatke devojčice kojoj su dali ime Valentina.

https://www.instagram.com/p/B2jk_9JI9Kv/

Vlada nikada nije previše otkrivao detalje iz svog privatnog života, pa tako ni detalje oko ljubavi s devojkom neobičnog imena. Njegova Dahi je ostala tajanstvena za javnost.

Samo je povremeno na Instagramu objavljivao njihove zajedničke fotografije uz lepe reči i emocije.

- Sve ono što si ti je ono što mi je ikada bilo potrebno - jedna je od Vladinih "izjava ljubavi" na Instagramu.

https://www.instagram.com/p/B1RlnR3oH_c/

Vlada Vuksanović je, sem po lepoti i učešća u rijalitiju “Survajver”, široj javnosti bio poznat po vezama sa lepoticama sa domaće scene, posebno se pamti njegova veza sa Natašom Bekvalac, ali se pričalo i pisalo i o vezi sa Cecom Ražnatović...

Vlada se nakon tih ljubavnih brodoloma i medijskih napisa povukao iz fokusa javnosti.

Očigledno je da je odlučio da njegov život bude samo njegova, privatna stvar, te da je vreme da zasnuje porodicu s lepom Dahi, koja se takođe bavi modelingom.

Inače, podsećanja radi, Vlada je neko ko je uložio i u svoje obrazovanje te je tako i diplomirao na master studijama Univerziteta u Šefildu. Pobednik VIP serijala rijalitija “Survajver” deo novčane nagrade iz rijalitija je potrošio na školovanje.

– Sad sam ja kao mudar. Momenat pred uručenje diplome Master of Science na Sheffield-u – napisao je tada kao komentar Vuksanović.

Inače njegova lepa supruga Dahi na Instagramu je ponosno s prezimenom Vuksanović, gde možemo videti koliko se vole i koliko su oboje preslatki.

Ali, ono što svi jedva čekaju je prva fotografija bebe, jer pored ovakvih roditelja mora da je preslatka!

https://www.instagram.com/p/B524KRoA4NS/

hellomagazin.rs ATA Images