Neda Arnerić njegovu smrt nije prebolela: On je meni sve - sin, brat, muž, tata, ljubavnik i prijatelj

Neda Arnerić njegovu smrt nije prebolela: On je meni sve - sin, brat, muž, tata, ljubavnik i prijatelj

Autor: | 11/01/2020

0

Neda Arnerić nije mogla da preboli smrt supruga

Neda Arnerić je provela 35 godina u braku sa doktorom Miloradom Mešterovićem, koji je preminuo krajem 2018. godine, posle duge i teške borbe sa rakom. Glumačka diva i večita devojčica jugoslovenskog filma, kao da nije mogla da preboli ovaj veliki gubitak, pa je nakon problema sa zdravljem, i ona preminula u 67. godini života.

Život Nede Arnerić obeležili su gluma i velike ljubavi

Neda Arnerić  nije volela mnogo da priča o privatnom životu, ali nije skrivala koliko joj je bila važna podrška od supruga sa kojim je u braku provela 35 godina.

- On je meni sve, sin, brat, muž, tata, ljubavnik i prijatelj. Toliko sam srećna što smo izgurali zajedno. Bilo je tu raznih čudesa, nismo bili sveci, ali smo najveći prijatelji - iskreno je jednom prilikom ispričala.

Glumica je svog voljenog partnera izgubila u decembru 2018. godine, a kako je to podnela, poverila se tada samo najbližem krugu prijatelja. Prvi intervju nakon njegove smrti dala je za magazin "Glorija".

Neda Arnerić: Ne odustajte od života kad ostanete sami, možete ponovo naći nekoga

– Nas dvoje smo 36 godina bili zajedno. Znala sam da se bliži kraj, šest meseci je bio baš loše, međutim, to mi ne olakšava. Bio je u bolnici u Austriji, ali jedva je čekao da ga puste kući. Insistirao je na tome, i kad mu se ta velika želja ispunila, bukvalno dva dana kasnije je otišao. Kao da je onaj gore čuo njegove molbe i uslišio ih. Nas dve, Pajka i ja, zakasnile smo 12 sati. Mnogo mi nedostaje. Još ne mogu da pričam o tome. Ne znam da li bi mi bilo lakše da sam imala decu. Na tren pomislim da sigurno bi, ali s druge strane, kad vidim šta se sve dešava, draže mi je što ih nisam rodila. Svakako ne bih očekivala da sada ostave sve i sede pored mene. To ne tražim ni od brata.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Cineplexx Promenada (@cineplexxpromenada) дана 11. Јан 2020. у 5:52 PST

 

Upoznali se 1981. godine, a Neda je ispričala kako je izgledao njivov prvi susret

- Bio je to 1981. godine. Moj muž došao da pogleda predstavu ‘Mušica’ u kpozorišu ‘Dvorište’. Nakon predstave otišli smo na večeru, posle večere smo se zbližili i počeli da živimo zajedno posle samo nekoliko dana. Imala sam sreću. Pre toga sam isprobavala svašta jer ne treba se vezati za neke ljude koje znamo iz škole. Imam mnogo prijateljica koje su se udale za svoje momke iz škole i sve što su imale u životu je taj jedan muškarac - govorila je domaće medije Neda Arnerić.

Pre Milorada Neda je imala dva braka – sa TV režiserom Dejanom Karaklajićem i sa legendarnim glumcem Radetom Markovićem.

Neda Arnerić rodila se 15. jula 1953. godine u Knjaževcu

Vest o Nedinom odlasku rastužila je i njene kolege

- Sa Nedom sam igrao u Rucanteovoj "Mušici" u pozorištu "Dvorištu". Igrala je Betiju. Razvratnicu. To je sigurno njena najbolja uloga koju je napravila u karijeri. Ponosan sam što sam bio deo njene karijere. Smirila se draga Neda u večnosti - rekao je za "Blic" Lazar Ristovski, dok je Andrija Milošević sa Nedom radio seriju "Mamini sinovi".

- Vest me je pogodila i zaista mi je žao. Ona je imala blistavu karijeru i ostaće legenda našeg filma i televizije. Dok smo radili, bila je tiha i prijatna. Ona , Ceca Bojković i ja smo se divno zabavljali. Bila je vrhunski profesionalac. Nadam se da je sada našla svoj mir - izjavio je utučeni Andrija Milošević za pomenuti portal.

 

Hellomagazin.rs Luka Šarac/Ata/Instagram
Tagovi: neda arnerić