Skladan i srećan par: Kako je započela ljubavna bajka Ane i Bastijana

Skladan i srećan par: Kako je započela ljubavna bajka Ane i Bastijana

Autor: | 15/01/2020

0

Ljubavna bajka Ane i Bastijana: Ovako je sve počelo

Mnoge devojke još od malih nogu sa čeznjom gledaju romantične filmove u kojima se dešava sudbinska ljubav, a „princ na belom konju“ zaprosi svoju dragu i omogući joj život dostojan ljubavnih romana, prepun razumevanja, podrške i nežnosti. Retke su devojke koje su ove snove ostvarile, ali za jednu Srpkinju je mašta postala stvarnost.

Od kako se Ana Ivanović pojavila u svetu sporta, mnoge je očarala svojom prirodnom lepotom, damskim držanjem, ljupkošću i odmerenošću. Zbog svega navedenog, postala je uzor mnogim devojkama, a brojnim muškarcima tiha patnja. Ana je pokazala da samo oni koji hrabro koračaju kroz život mogu da postignu nešto veliko, pa je tako 2008. godine stigla i nagrada za njen naporan višedecenijski rad - osvojila je Grand slem titulu na Rolan Garosu i postala zvanično najbolja teniserka sveta, sa prvim mestom na WTA listi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on Aug 2, 2018 at 9:17am PDT

Ljubavna bajka Ane i Bastijana: Sudbinski susret

Njen život obeležilo je nekoliko veza: sa teniserom Markom Stilitanom, golferom Adamom Skotom i slavnim španskim teniserom Fernandom Verdaskom, a onda se dogodio sudbinski susret sa najplaćenijim nemačkim fudbalerom Bastijanom Švajnštajgerom, 2014. godine. Kako su se zapravo upoznali, Ana i Basti, otkrio je nemačkom "Bildu" trener košarkaša Bajerna Svetislav Pešić.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bastian Schweinsteiger (@bastianschweinsteiger) on Jan 3, 2017 at 4:43am PST


- Moj prijatelj Bastijan Švajnštajger i Ana Ivanović su u emotivnoj vezi, upoznala ih je moja ćerka Ivana (koja je inače udata za košarkaša Nemačke Jana Jaglu, prim. aut). Neka se deca vole i drže za ruke - rekao je Pešić.

Ljubavna bajka Ane i Bastijana: Prva zajedniča fotografija

Emotivnu vezu započeli su u leto 2014. godine tokom Aninog učešća na “US opena” u Njujorku. Iako su oboje ljubav želeli da sakriju od javnosti, paparaci su uspeli da ih fotografišu u septembru iste godine na ulicama Menhetna kako, držeći se za ruku, šetaju centralnim gradskim ulicama.

Ljubavna bajka Ane i Bastijana: Veriba daleko od očiju javnosti

Veriba je usledila daleko od očiju javnosti u Nemačkoj. Kako bi sve bilo savršeno Basti je za Anu organizovao večeru tokom koje je zaprosio, a prsten za nju je stigao iz najprestižnije draguljarnice. Da se par verio javnost je saznala kada se Ana se na jednoj svečanosti u Londonu pojavila sa prelepim, skupocenim vereničkim prstenom na ruci. Srećnu vest je potvrdio i tadašnji menadžer srpske teniserke Dan Holzman na svom Fejsbuk profilu.

 

Ljubavna bajka Ane i Bastijana: Spektakulatno venčanje 

Svoju veliku ljubav Ana i basti ozvaničili su venčanjem u Veneciji 12. jula 2016, a svadbenu ceremoniju pratilo je preko dve stotine medija iz celog sveta. Prvog dana je bilo organizovano građansko venčanje u “Sala degli Stucchi”, dok je drugog dana bilo organizovano crkveno. Za prvu bračnu noć rezervisali luksuzni apartman pod nazivom “Alcova Tiepolo Suite” u kojem noć košta 4.950 evra.  Prvu zajedničku fotografiju sa Basijanom, Ana objavljuje samo pola sata nakon njihovog venčanja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on Jul 13, 2016 at 11:46am PDT

Ljubavna bajka Ane i Bastijana: Selidba u Čikago

Otkad se sa suprugom Bastijanom preselila u Čikago Ana Ivanović je priznala da se oseća neverovatno dobro, ali i pomalo čudno.

– Nikad nisam imala klasičan dom. Ceo moj život mogao se uglavnom smestiti u dva kofera zbog stalnih putovanja na turnire. Sada prvi put mogu reći da imam svoj dom – izjavila je, dodavši da uživa u uređenju i opremanju kuće.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on Oct 9, 2017 at 4:25pm PDT

Ljubavna bajka Ane i Bastijana: Sinovi kao kruna velike ljubavi

Ana i Bastijan postali su roditelji u martu 2018. godine. Ana je rodila Luku, a prvi je vest na društvenim mrežama objavio novinar Hose Margado koji prati dešavanja u svetu tenisa. Drugog sina dobili su u avgustu 2019. godine , a da je njen sin dobio mlađeg brata Leona objavila je Ana na Instagramu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on Aug 30, 2019 at 7:34am PDT


– Gorimo od ljubavi i sreće. Naš dečko je dobio malog brata, napisala je Ana.

 

Hellomagazin.rs Guliver/Getty, Instagram