Petar Strugar prvi put o Milici: Desilo se! Istina je da smo se upoznali na snimanju njenog spota

Petar Strugar prvi put o Milici: Desilo se! Istina je da smo se upoznali na snimanju njenog spota

Autor: | 17/01/2020

0

Petar Strugar prvi put o Milici Todorović sa kojom je u vezi puna tri meseca 

Od kako su krajem oktobra prošle godine objavili svoju zajedničku sliku na Instagramu, Petra Strugara i Milicu Todorović mediji ne ostavljaju na miru.

A kako i ne bi, kada su poznati glumac i pevačica od toga dana postali nerazdvojni, a prijateljstvo je vremenom preraslo u ljubav.

- Oni su toliko zaljubljeni da to nije normalno. Vidi se iz aviona da se obožavaju. Tako da je Milica sredinom oktobra imala trenutak nepažnje, kada je objavila zajedničku fotografiju na Instagramu. Fotografija je odmah osvanula na svim portalima. Tada je shvatila da će njihovo druženje izazvati veliku medijsku pažnju, te su nastavili da se kriju - rekao je nedavno izvor blisak pevačici za "Telegraf".

Milica Todorović jedva zadržala suze: Ove reči kidaju najtvrđa srca, kome ih je namenila? (video)

Petar i Milica zaljubili su se na prvi pogled 

Milica i Petar su se upoznali na sanimanju njenog novog spota za pesmu "Ljubav manje", u kojem osim nje, ulogu ima i glumčev konj. Varnice između nih sevnule su odmah, ali su pevačica i glumac u vezu uplovili tek nekoliko dana nakon upoznavanja.

- Milica i Petar se nisu poznavalio ranije, a upoznali su se na krajnje neuobičajen način. Kada je Milica snimala spot za pesmu producenti i reditelji su se dosetili da konj bude centralna figura. Budući da je Petan Strugar vlasnik jednog rasnog konja, kontaktirali su s njim - piše Alo.

Čim se Petar pojavio na setu, osetila se hemija među njima.

- Čim je Petar došao na set sa svojim konjem i pružio Milici ruku kako bí se upoznali, sevnule su varnice. Mislim da su se oboje zaljubili na prvi pogled, mada ni jedno ni drugo to nisu hteli da priznaju. Tog dana su razmenili brojeve telefona, počeli su da se dopisuju i tako je počelo - priča izvor za ovaj dnevni list.

Petar Strugar za “Hello!”: Priznajem, dosta sam se promenio

foto: Boško Karanović

Petar prvi put o Milici: Pravila nema, formula ne postoji

Iako retko priča o privatnom životu, glumac je za  “Blic Super TV” progovori o ljubavi sa pevačicom.

Na pitanje šta je spojilo Milicu Todorović i njega, glumac sa osmehom navodi.

- Iskreno, da postoji formula i pravilnik za te stvari, neko bi to dosad otkrio. Pravila nema, formula ne postoji. Šta je tačno uticalo, ne umem da vam odgovorim ali da se nešto desilo, desilo se. Pored svega navedenog, dodao bih još mnogo stvari koje su sigurno uticale, ali o tome ćemo neki drugi put - kaže kroz osmeh Petar.

On i Milica upoznali su se u konjičkom klubu, a glumac je otkrio i da li je pevačica krenula sa časovima jahanja.

- Istina je da smo se upoznali na snimanju Miličinog spota za čije sam snimanje pozajmio svog konja. Međutim, nije počela da trenira, još uvek skuplja hrabrost. Ali dolazi redovno da nam pravi društvo - priznaje glumac, koji je veliki ljubitelj životinja, naročito konja.

foto: Boško Karanović

Podsećamo, Petar iz braka sa koleginicom Ivanom Nikolić ima sina Zarija, a oboje su njegovom odrastanju u potpunosti posvećeni.

Sa druge strane, tokom 2019. godine, pevačica se posle pet godina veze rastala od koreografa Miloša Paunovića.

Hellomagazin.rs Ata Images, promo, instagram

Slične Vesti