Darko Lazić:  Za razliku od prve svadbe, ova će biti velika i sa svim tradicionalnim običajima

Darko Lazić: Za razliku od prve svadbe, ova će biti velika i sa svim tradicionalnim običajima

Autor: | 26/02/2020

0

Darko Lazić spreman da drugi put stane pred oltar

Iza pevača Darka Lazića je turbulentan životni period.  Nakon teške saobraćajne nesreće, koju je preživeo u oktobru 2018. godine i od koje se još uvek oporavlja, u junu naredne godine dobio je sina Alekseja sa verenicom Marinom Gagić. U međuvremenu je i  zvanično stavio tačku na brak sa Anom Sević sa kojom ima ćerku Lorenu. Iako se spekulisalo da Darko i Marina imaju brojne nesuglasice zbog kojih im preti rastanak, istinu je 28-godišnji pevač otkrio u razgovoru za magazin "Story". Ne samo da ne planiraju da se rastanu već će, kao što je to Darko i ranije najavljivao, uskoro stati pred oltar.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Darko Lazic (@darkolazarovic_official) on Jul 28, 2019 at 2:29pm PDT


Svečanu ceremoniju u crkvi i pred matičarem upriličiće u junu, najverovatnije istoga dana kada i prvi rođendan i krštenje sina.  Oni su rešili i da porodični dom u Brestaču napuste preko zime, pa su se preselili u stan na Novom Beogradu. Da želi da ovoga puta svadba bude raskošna i po srpskim običajima, Darko je potvrdio u razgovoru za pomenuti magazin.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Darko Lazic (@darkolazarovic_official) on Jan 30, 2020 at 10:59am PST


– Kod mene nema mnogo priprema, u stanju sam u danu da sve isplaniram. Ono što za sada znam jeste da čemo ugostiti više od 800 zvanica, da ćemo angažovati tri-četiri benda i da će slavlje trajati dva dana. Prvi put kad sam se ženio nisam imao veliku svadbu iako mi je to bila želja. Zato ću sada da ispoštujem sve tradicionalne običaje – ispričao je Darko i istakao da je sin u njihov život doneo novu radost.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Darko Lazic (@darkolazarovic_official) on Nov 21, 2019 at 2:59pm PST


– Aleksej nam je doneo novu radost. Obožavam kada smo zajedno. Moram, međutim, da priznam da nisam mnogo ažuran kada je o menjanju pelena, presvlačenju i hranjenju reč. Za te stvari zadužena je Marina. Dogovorili smo se da ona brine o njemu dok je mali, a ja ću tu ulogu preuzeti nešto kasnije, kada poraste (smeh) –

Darko se nedavno podvrgao i trećoj operaciji

Reč je o laparoskopskom poduhvatu smanjivanja želuca, posle kog je izgubio 25 kilograma i drastično smanjio pritisak na kukove i nogu, što će ubrzati i oporavak od saobraćajne nesreće, koju je imao pre godinu i po dana

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Darko Lazic (@darkolazarovic_official) on Nov 10, 2019 at 5:02am PST


– S obzirom na to da zbog viška kilograma nogu nikako nisam uspevao da oporavim i da mi je kuk trpeo nedozvoljenu težinu, u razgovoru s lekarima shvatio sam da ću problem rešiti jedino ukoliko smanjim želudac. Od intervencije je prošlo manje od mesec dana, a oslabio sam gotovo 25 kilograma i ne planiram tu da stanem. Ako sve bude kao do sada, skinuću još minimum 30.– rekao je Darko.

Hellomagazin.rs Ata/Instagram