Darko Lazić: Odložene su Olimpijske igre, odložićemo i mi venčanje i svadbu

Darko Lazić: Odložene su Olimpijske igre, odložićemo i mi venčanje i svadbu

Autor: | 27/03/2020

0

Darko Lazić odložio venčanje i svadbu

Darko Lazić je najavio da će se u junu venčati sa verenicom Marinom Gagić, najverovatnije istog dana kada i prvi rođendan i krštenje sina. On je naglasio da planira veliko slavlje  za čak 800 zvanica, na kojem će ispoštovati sve tradiconalne običaje. Njegove planove osujetila je situacija sa koronavirusom koja je blokirala planetu.

– Pomerile su se Olimpijske igre. Pomerićemo i mi venčanje i svadbu. Svet je stao. Sada i ne razmišljamo o tome. Sada nam je jedino važno da svi koje volimo budu zdravi i da svi budemo kod kuće pošto je to jedini način – otkriva pevač za “Blic” i dodaje da su i radovi na kući stali zbog vanrednog stanja:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Darko Lazic (@darkolazarovic_official) дана 30. Јан 2020. у 10:59 PST


– To je najmanje bitno. Važno je da su ljudi živi i zdravi. Svega će biti i kuća i slavlja i klubova. Sada je najvažnije da budemo solidarni i disciplinovani rekao je Darko koji poštuje mere izolacije.

– Ne plašim se zaraze. Vazno mi je da zaštitim porodicu i sebe. Kada štitimo sebe, štitimo i druge. Trudim se da mi vreme u izolaciji prođe brže. A pokušavam da gledam ovu situaciju sa pozitivne strane - ovo je odmor koji nisam mogao ni da sanjam, a koji nam je izgleda svima bio potreban - ističe Lazić.

Darko se nedavno podvrgao i trećoj operaciji, nakon koje je promenio život iz korena

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Darko Lazic (@darkolazarovic_official) дана 10. Нов 2019. у 5:02 PST


Reč je o laparoskopskom poduhvatu smanjivanja želuca, posle kog je izgubio 25 kilograma i drastično smanjio pritisak na kukove i nogu, što će ubrzati i oporavak od saobraćajne nesreće, koju je imao pre godinu i po dana. Darko, koji je bio veliki gurman, promenio je život iz korena. Hrani se zdravo i to ga čini srećnim.

– Hranim se zdravo i jedem umereno. Ne preskačem obroke. Ne nedostaje mi fast fud, ni slatkiši. Slagao bih kada bih rekao da nemam krize, ali su sve ređe, pošto mi je zadovoljstvo kad izgubim koji kilogram mnogo veće nego što je bilo onda kada sam se prejedao – iskren je pevač.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Darko Lazic (@darkolazarovic_official) дана 21. Нов 2019. у 2:59 PST

Darku je izabranica Marina velika podrška u borbi sa kilogramima, a na pitanje da li joj je privlačniji otkad je smršao kaže:

– Marina me podržava svakako. Njoj sam bio jednako privlačan i pre, a i sada. Zato je baš ona moja najveća ljubav. Nije površna i zna da podrži svog čoveka – kaže Lazić.

I Darkova bivša supruga Ana Sević odložila sve planove

Iako se pisalo da je pevačica Ana Sević, nakon pomirenja sa izabranikom Danijelom Nedeljkovićem, spremna da stane pred oltar drugi put, i da već organizuju grandiozno slavlje ona je za "Blic" istakla da su svi planovi odloženi zbog vandredne situacije u kojoj se nalazimo.

–  Ne bih ništa da komentarišem. Svakako su sada svi naši planovi odloženi zbog vanredne situacije u kojoj se svi snalazimo. Hvala na razumevanju – poručila je Sevićka.

Hellomagazin.rs Ata/Instagram