Javno je plakala jer je surovo porede sa majkom: Ovako Nikolija Jovanović izgleda u kupaćem

Javno je plakala jer je surovo porede sa majkom: Ovako Nikolija Jovanović izgleda u kupaćem

Autor: | 25/06/2024

0

Nikolija Jovanović u kupaćem kostimu

Minijaturni kupaći kostim, izvajano telo, ravan stomak, ni trunčica viška bilo čega... Baš tako izgleda atraktivna pevačica koja je, da ne zaboravimo i taj podatak, majka dvoje dece. Ali, ako je suditi po ovoj savršenoj liniji, ko bi rekao?

Nikolija Jovanović jedna je od najzgodnijih dama ovdašnje javne scene i ne ustručava se da pokaže čime su je dobra genetika i majka priroda nagradile.

Instagram

 

Ćerka folk dive Vesne Zmijanac ovih dana uživa u Vuljameniju nedaleko od Atine, omiljenom letovalištu stanovnika grčke prestonice.

Pročitajte: Kraljica nekretnina - Ovako izgleda stan Vesne Zmijanac u Atini koji je poklonila ćerki Nikoliji

Dugo je živela u Atini, tamo ima i stan, a kako je leto tek počelo, verujemo da će na njenom Instagramu osvanuti još mnogo razglednica iz mondenskog odmarališta. Jer, Nikolija Jovanović u kupaćem kostimu zaista izgleda brutalno.

Iako ima svoju karijeru i svoj život, koji deli sa partnerom Reljom Popovićem i njihovim ćerkicama, zgodna pevačica ne može da izbegne česta poređenja sa majkom, koja je nekad takođe važila za femme fatale.

Instagram

 

Nedavno je zbog toga doživela i emotivni slom. Naime, zabolelo ju je što na društvenim mrežama pojedinci ostavljaju negativne komentare na račun njene majke, za koju je izuzetno vezana, pa je odlučila da objasni kako stoje stvari.

Povredile su je i kritike na račun njenog pevanja, pa je s tim počela:

– Znam da pevam, da ne znam, ne bih bila ovde ovoliko dugo. Ali me ne zanimaju ljudi koji pišu negativne komentare, šta vam je tačno u glavi? Ne morate da dolazite na moje nastupe, niko vas ne tera. Poređenje sa mamom me prati kroz ceo život. Da, moja mama ne peva bolje od mene, moja mama peva bolje od svih! Jasno? Ali, ovo nije takmičenje.

Instagram

 

– Ne pevam kao moja mama i ne kuvam kao moja mama. Ali, ja sam bolja mama nego moja mama. Ja sam obrazovanija nego moja mama. Ja sam bolja žena nego moja mama. Ja sam svašta nešto krucijalnije, bolje, a znate li zašto sam bolja – upitala je Nikolija i briznula u plač.

– Zato što je ona moja mama, zato što nju nije imao ko da nauči, a mene jeste. Ona me je naučila da budem bolja – rekla je u live obraćanju pratiocima i na kraju sočno opsovala.

Instagram

 

Na objavu koja je protresla i internet i javni svet reagovala je i legendarna pevačica.

Pročitajte: Doktor nauka alergičan na estradu - Ovo je Nikolijin otac, posle braka sa Vesnom dobio je još dvoje dece

– Nikolija je od mene nasledila ljubav prema muzici. Zna da kuva, ali se folira, dok sam ja živa, pravi se luda. Zna, i to dobro! Ja sam brbljiva, mada umem i da se namunjim malo, a ona kad se namunji, to je veselo – prokomentarisala je Vesna u svom stilu.

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Instagram

Najnovije vesti