Dragani stigla poruka o Tonijevoj preljubi, pominje se ime poznate pevačice i to koje!

Dragani stigla poruka o Tonijevoj preljubi, pominje se ime poznate pevačice i to koje!

Autor: | 13/06/2024

0

Dragana Mirković i Toni Bijelić već skoro tri meseca zauzimaju naslovne strane srpskih medija zbog porodične situacije u kojoj su se našli.

Razvod slavnog para posle dve decenije braka niko nije mogao ni da sanja, a čini se da su i pevačica i biznismen čvrsto rešili da stave tačku na svaki odnos, pa tako od pomirenja nije bilo ni traga, ni glasa.

Instagram/dragana_mirkovic

 

Iako se mnogo pisalo o Tonijevoj novoj ljubavi, ubrzo je stigao demanti Bijelića da ljubavnice i nove mlađe partnerke nema ni na vidiku.

Jedna od pevačica kojoj je smeštana afera sa Tonijem je i Sandra Afrika koja je nedavno u podkastu Informera otkrila kako se našla u neprijatnoj situaciji.

Naime, Sandra i njen bivši dečko i menadžer Aleksandar Moskovljević Mikiša plaćali su Toniju Bijeliću i Dragani Mirković kako bi je oni reklamirali kod njih na televiziji.

Pročitajte: Sunce moje, volim te najviše na svetu - Toni i Dragana ostavili razvod iza sebe, slavlje može da počne

Kako je i sama Afrika istakla, ona je njima jako zahvalna, pogotovu Dragani koja joj je bila vetar u leđa na samom početku. Međutim, desila se situacija kada je malo falilo da se Sandrin odnos sa Mirkovićkom naruši.

Naime, pevačicina koleginica je došla na ideju da pošalje mejl Dragani Mirković, u kom je navela da je njen suprug vara sa Sandrom. 

Antonio Ahel/ATAImages

 

- Dragana i ja smo bile u divnom odnosu. Tada nisi imao ni gde da se reklamiraš. Na početku karijere mene niko nije zvao, a jedino je ona bila tu.

Dobrih pet-šest godina sam ja njoj mesečno odnosila baš dosta para. Svakog meseca, sve što sam zaradila sam davala njoj.

Pročitajte: Neočekivani obrt, advokati potvrdili - Toni Bijelić NIJE bivši muž Dragane Mirković

Ostavljala sam koliko nam treba za kiriju i za troškove, a sve ostalo smo davali za reklamu, pesme i spotove.

Dragana i ja smo u divnim odnosima, poštujem i nju i njenu sestru - rekla je Sandra, pa dodala: 

- Tada sam mnogo radila i počela sam da smetam nekim kolegama koji su tada bili dugo na estradi. Govorili su: „Šta ova hoće? Do juče je igrala sa Miletom Kitićem, a sada košta ovoliko”.

Bilo je svakakvih komentara. To je otišlo toliko daleko da je u jednom momentu Dragani stigla poruka na mejl da se ja tajno viđam sa njenim Tonijem.

Ja kod njih nisam provodila neko vreme u kući, ali kada sam im nosila novac na televiziju, sedela sam sa njima i pila kafu. Imali smo divan odnos - prisetila se pevačica. 

- Kada je stigao taj mejl, verujemo jedni drugima, ali kako je prošlo mesec-dva, više mi niko ništa nije verovao. Ne saznaje se odakle to ide. Ne sumnjaju da ja stvarno imam nešto sa tim čovekom, nego postajem sumnjiva da hoću neki vid reklame.

Postajem sumnjiva da ja hoću preko njih da se reklamiram. Izgleda kao da koristim. Jeste da ja plaćam tu reklamu, ali oni su bili tu za mene.

Antonio Ahel ATA Images

 

Niko me nije hteo ni za pare, da ja platim da se negde pojavim. Jedina je ona tu za mene na početku i divna je bila prema meni i ispada da ja koristim to. Već postaje problem, a ja ne znam ko je poslao mejl - rekla je Afrika, a onda je otkrila kako je saznala ko joj smešta ovu aferu: 

- Sva sreća, posle nekih mesec-dva saznamo ko je. Mikiša i ja kod kuće komentarišemo da vidimo da nam neko podmeće i da hoće da nas skloni i s te jedne televizije koju imamo. Samo se tu reklamiramo. Lude jer vide pet spiskova gde sve nastupam.

Naravno da im smetam. Gazde klubova kada vide gde sve nastupam, ja punim klubove... Smetam svima i gledaju kako da se ja maknem. Sva sreća, u jednom momentu neki novinar koji je bio dobar sa Draganom saznaje da je mejl od jedne moje koleginice.

On je Dragani pokazao da je s tog mejla pre ne znam koliko godina pevačica odgovarala na njegova pitanja. 

Ta osoba koja je htela meni da podmetne nogu, ona je zaboravila da je koristila taj mejl. Dragana saznaje ko je to i shvata da ja nemam apsolutno nikakve veze sa tim. To pamtim kao nešto najgore i najružnije - rekla je Sandra u Informerovom podkastu

Komentari (0)

Loading
hellomagazine.rs Milan Maričić ATA images

Slične Vesti

Najnovije vesti