Ivana Korab se tajno udala po drugi put, a njen skupoceni prsten ostavlja bez daha (foto)

Ivana Korab se tajno udala po drugi put, a njen skupoceni prsten ostavlja bez daha (foto)

Autor: | 10/07/2020

0

Ivana Korab svoju manekensku i glumačku karijeru u Americi uspešno gradi punih 17 godina. Vedra, pozitivna i uvek nasmejana Ivana je na svom „Instagramu“ stekla armiju fanova koji sa oduševljenjem prate svaku njenu objavu. Mnogi od njih presrećni su što je u poslednje vreme mogu viđati i na ulicama našeg glavnog grada, gde boravi usled svetske pandemije virusa korona. Ivana je odlučila da na neko vreme napusti Los Anđeles i uživa sa porodicom koja joj je ogromna podrška i odakle crpi najveću ljubav.

Ivana je u Srbiju došla da bi započela novi biznis, a o čemu je reč otkrila je za „Kurir TV“.

‒ Ovde u centru Beograda otvaram restoran, sa zdravom, ali brzom hranom. Pored toga i radnju sa sportskom opremom, ali malo nesvakidašnjom, više je neki američki stil ‒ priznala je Ivana, kojoj boravak u Srbiji veoma prija.

Pročitajte: Ivana Korab za "Hello!" - I pored razvoda verujem u ljubav, ona je smisao života

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ivana Korab (@ivanakorab) дана 23. Мај 2020. у 5:58 PDT

‒ Ceo ovaj period sa koronom i izolacijom veoma mi je teško pao. Ali ceo svet se trgnuo i postao svestan pravih vrednosti, a to je da budemo sa najbližima, sa porodicom. Ovde sam uživala i u hrani, u svemu onome što inače ne jedem u Americi, a volim. Kajmak i krckav hleb su na prvom mestu ‒ iskreno je rekla Ivana.

Ivana Korab ‒ Ljubav kao pokretač svega

Ljubavni život Ivane Korab, iako živi daleko od Srbije, domaću javnost uvek zanima. Njen prvi brak, koji je započeo na bajkovit način, završio se neslavno posle samo nekoliko dana.

– Uvek su me privlačili muškarci sa stavom i samopouzdanjem koji će mi dozvoliti da budem najbolja verzija sebe, a ne sputavati me kako bi se oni osećali superiornije. Mora da ume da me zasmeje i zagrli kada plačem zbog tužnih filmova. Ja jednostavno verujem u ljubav. To je smisao života i ono što svaku pozitivnu osobu pokreće - rekla je Ivana za magazin "Hello!".

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ivana Korab (@ivanakorab) дана 8. Мар 2020. у 1:42 PST

Poslednjih meseci fanovi na „Instagramu“ primetili su da na njenoj ruci sija prelep prsten, a kako navodi ovaj medij, Ivana je ponovo obukla i venčanicu. Ovog puta venčanje je bilo tajno, a Ivana o svom ljubavnom životu ne želi više javno da priča. Svog višegodišnjeg partnera koji nije javna ličnost ljubomorno čuva i o njemu ne priča.

Pročitajte: Ivana Korab izgleda sjajno, a ovo je njen način za održavanje linije, ali i zdravlja (video)

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ivana Korab (@ivanakorab) дана 11. Мар 2019. у 12:46 PDT

‒ Ne pričam o privatnom životu ‒ sa širokim osmehom je rekla Ivana. ‒ Opekla sam se. Previše ličnih stvari delim sa pratiocima na „Instagramu“ i negde sam rekla da će to biti jedina stvar koju ću zadržati za sebe. Znaju moji najbliži ljudi i da nisam srećna, ne bi mi bio prvi put da sve to prekinem. Tako da sam definitivno srećna, jer da nisam, toga nečega ne bi ni bilo.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty, instagram
Tagovi: ivana korab

Najnovije vesti