Zanosna Sofija Vergara briljira u ulozi šefice narko-kartela, ali malo ko zna za mračnu stranu njenog života

Zanosna Sofija Vergara briljira u ulozi šefice narko-kartela, ali malo ko zna za mračnu stranu njenog života

Autor: | 31/01/2024

0

Sofija Vergara, kolumbijska zvezda koja je osvojila svet zahvaljujući seriji “Moderna porodica” i neodoljivom latino akcentu, ovih dana briljira u ulozi šefice narko-kartela Grizelde Blanko.

Cindy Ord/Getty Images

 

“Kuma kokaina”, “Crna udovica”, “Kraljica zločina”... “Jedini čovek kog sam se plašio u životu bila je žena, Grizelda Blanko”, citat koji se pojavljuje na početku „Netfliksove“ serije navodno pripada, ni manje, ni više, nego big bosu Pablu Eskobaru.

Pročitajte: Bitka za starateljstvo - Sofija Vergara i Džo Manganijelo ratuju oko ćerke

Da li ste ikada pomislili da biste jednu od najseksepilnijih glumica današnjice mogli da vidite u ulozi tako nemilosrdne osobe? Vergara je, jednom rečju, savršena. I pravo je čudo kako je uspela da iznese ovu priču koja je u njoj probudila neke stare rane.

Profimedia

 

Kolumbija ima zavidnu krimi reputaciju i prva asocijacija na zemlju koja zauzima severozapadni obod Južne Amerike su narko-karteli. Sofija je, odrastajući u takvom okruženju, jednostavno bila primorana da na sopstvenoj koži oseti mračnu stranu života, koji je nije ni mazio ni štedeo.

Jedan brat joj je ubijen, drugi je upao u pakao droge, ona je rano postala samohrana majka, a pred dolazak u Ameriku, u koju je stigla sa sinom Manolom, borila se sa opakom bolešću - rakom tiroidne žlezde.

Pročitajte: Otkriven razlog zašto je najlepši holivudski par pukao - Istina će vam slomiti srce

Nasilje, droga, šverc, time je bila okružena od ranog detinjstva. Njen stariji brat Rafael ubijen je 1998. godine tokom pokušaja kidnapovanja i u njegovu čast na ruci je istetovirala slovo R.

Profimedia

 

Mlađi brat Hulio kasnije joj se sa majkom pridružio u Americi, gde je počeo da studira, ali, pošto nije mogao da se pomiri sa velikim porodičnim gubitkom, odao se drogi i alkoholu. Hapsili su ga bezbroj puta i na kraju deportovali natrag u Kolumbiju.

Teško je poverovati u ove strašne epizode iz života lepe Sofije, uvek nasmejane i dobro raspoložene. Holivud je obožava, ostatak sveta još više. Danas na njenom računu leže milioni, ali iza tog vedrog duha i zanosne fasade krije se nesvakidašnja i mučna porodična priča.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Cindy Ord/Getty Images