Kako vam se dopada kuća Điđi Hadid? (foto)

Kako vam se dopada kuća Điđi Hadid? (foto)

Autor: | 27/07/2020

0

Izgleda da se tokom nekoliko meseci socijalne distance manekenka Điđi Hadid veoma uželela kontakta sa fanovima. Naime, pošto je u „live“ emisiji „Gigi's journal“ prvi put pokazala trudnički stomak, sledeće što su fanovi mogli da vide bila je kuća Điđi Hadid.

Manekenka je na svom profilu na „Instagramu“ podelila niz fotografija svog doma uz veoma emotivnu poruku.

Pročitajte: Nakon tri meseca skrivanja, Điđi Hadid pokazala trudnički stomak (video)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on Jul 25, 2020 at 10:11am PDT

‒ Celu prošlu godinu provela sam u dizajniranju i kreiranju projekta svog života, svog doma. Naravno sve se dešavalo pre nego što sam se povukla iz grada. Ipak, raduje me što ću vreme provoditi u kutkovima koje sam osmislila, koje su izveli nekih meni omiljeni umetnici. Prihvatili su moje ideje i nisu me nazvali ludom. Naravno, i moja mamica je sve vreme bila glas razuma (koja me je nazivala ludom). Hvala vam svima i na svemu ‒ napisala je Điđi ispod niza fotografija.

Naime, manekenka je kreirala svoj novi dom, u kome će posle porođaja boraviti sa dečkom Zejnom Malikom i ćerkom, čije rođenje nestrpljivo iščekuje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on May 20, 2020 at 3:12pm PDT

Kuća Điđi Hadid ipak je mnoge iznenadila jer je, sudeći po komentarima fanova, „kičasta i pretrpana“. Ipak, manekenka je svakom kutku dala lični pečat, želela je da se oseća ispunjeno kada boravi u prostorijama svog novog doma, što je postigla detaljima, koji za nju imaju posebno značenje. Zidovi ukrašeni časopisima, vitraži na kuhinjskim elementima, raznobojni ćilimi, zidni posteri i bilijarske kugle kao kuhinjska dekoracija, samo su mali deo onoga što krasi dom poznatog „Viktorijinog anđela“.

Pročitajte: Điđi Hadid - Bila sam ponosna na svoje telo jer sam bila odlična odbojkašica i jer sam jahala

Iako su na „Instagramu“ mnogi podržali Điđi da prati svoj san i da se možda i dalje bavi dizajnom enterijera. Na „Tviteru“ je Điđin trud bio na meti osude i mnogi su komentarisali da je unutrašnjost njenog doma u Njujorku, ne neprijatna za oko, već ružna.

Kako vam se dopada kuća Điđi Hadid

Prelepa i puna života
Previše je svega

Pogledajte rezultate

Loading ... Loading ...

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty, instagram
Tagovi: Điđi Hadid

Najnovije vesti