S anđelima dobri čoveče: Smrtni slučaj duboko potresao Draganu Katić, javnost u suzama

S anđelima dobri čoveče: Smrtni slučaj duboko potresao Draganu Katić, javnost u suzama

Autor: | 05/12/2023

0

Dragana Katić se oprostila od velikog heroja! Tužna vest juče je duboko potresla javnost, kada je lekar trebinjskog Doma zdravlja Aleksandar Babić izgubio bitku za život.

Priča o doktoru Babiću, koji je primao pacijente u ordinaciji porodične medicine iako je zbog plućnih komplikacija neprekidno zavisio od aparata za kiseonik obišla je region.

Youtube Printscreen Nova S

 

Zbog sumnje da je oboleo od cistične fibroze pluća, 47-godišnji lekar nadao se da će uspeti da ode u kliniku u Beču specijalizovanu za transplantacije pluća.

Pre nekoliko dana zdravstveno stanje mu se naglo pogoršalo, nakon čega je bio na intenzivnom lečenju u Bolnici Trebinje i Kliničkom centru u Mostaru, gde je i preminuo, piše RTRS.

Pročitajte: Potpuno se slomila pred kamerama - Draganu Katić preplavile emocije kad je čula ove reči, suza suzu stiže

Povodom tragične vesti, oglasila se čuvena voditeljka Dragana Katić, koja je objavila fotografiju preminulog heroja uz reči: S anđelima dobri čoveče.

Podsetimo, pre nekoliko dana pojavila se priča o hrabrom trebinjskom doktoru koji se osim za svoje brinuo i o zdravlju svojih sugrađana.

Iako je sve vreme bio prikopčan na aparat za kiseonik, to dr Aleksandra nije sprečilo da svaki dan dolazi u ordinaciju kako bi pregledao pacijente.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još