Svedočenje voditeljke Krune Mitrović o ozloglašenom profesoru glume: Miko, vidimo se!

Svedočenje voditeljke Krune Mitrović o ozloglašenom profesoru glume: Miko, vidimo se!

Autor: | 27/11/2023

1

Kruna Mitrović pohađala školu Mike Aleksića

Suđenje Miroslavu Miki Aleksiću, učitelju glume koga su prošle godine Milena Radulović i još nekoliko bivših učenica optužile za seksualno zlostavljanje, ne prestaje da intrigira javnost. I poslednje suočavanje osumnjičenog sa žrtvama podiglo je prašinu, a reakcije su, kao od početka u ovom slučaju, podeljene.

ATA Images

 

U emisiji “Dok anđeli spavaju” mogla su se čuti i drugačija mišljenja o Aleksiću. Između ostalih, čuli smo šta kaže i Kruna Una Mitrović, mlada voditeljka Happy televizije. Emisija je iz maja 2021. godine, ali nam Kruna tada nije bila poznata.

Pročitajte: Najteži dan Milene Radulović - Partner je čvrsto drži za ruku, Mia Bjelogrlić svim srcem uz nju

Najpre se u kadru pojavila njena fotografija iz detinjstva.

- Ovo što sada vidite sam ja, dana 27. septembra 2008. godine, kada sam primljena u grupu Mike Aleksića. Od nas deset novih polaznika jedino sam ja bila kompletno nepismena. Imala sam pet i po godina. Sećam se da me je skoro svakog ponedeljka boleo stomak iz još uvek nepoznatih razloga.

Dok anđeli spavaju screenshot

 

- Odlazila sam tri puta nedeljno, 12 puta mesečno, 144 puta godišnje, i ukupno 1728 puta sam bila u studiju. Najviše sam volela kada je Mika pričao. Bilo je poučno, bilo je inspirativno i nekada jako emotivno.

- Često sam se sa drugaricom vraćala kući peške posle časova, i u tih pola sata vodile smo visokointelektualne razgovore na koje smo bile izuzetno ponosne, podstaknute onim što bi Mika te večeri govorio – ispričala je Kruna, i na kraju dodala:

Dok anđeli spavaju screenshot

 

- Ja sam se sa Mikom jednom rastala i on mi je rekao: “Glupi i dosadni ljudi imaju glupe i dosadne živote”. I evo, ja sad koristim ovu priliku da njemu tu rečenicu vratim i da mu kažem: “Miko, vidimo se”.

 

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin