U Beogradu luks stan, a na selu... Pogledajte vikendicu Miloša Bikovića u koju je uložio i vreme i trud

U Beogradu luks stan, a na selu... Pogledajte vikendicu Miloša Bikovića u koju je uložio i vreme i trud

Autor: | 10/11/2023

0

Vikendica Miloša Bikovića je san snova

Miloš Biković i njegova partnerka Ivana Malić uskoro postaju roditelji. Glumac uveliko priprema svoj prelepi stan u Beogradu za prinovu i novi korak u svom životu.

Boško Karanović

 

Poznati glumac, ipak, voli da pobegne od gradskog meteža i uživa u prirodi.

Zato je kupio nekretninu koja je daleko od naše prestonice, na 40 kilometara od manastira Jovanja, u kom služi njegov brat. 

Pročitajte: Kutak u kome ljubav caruje, spreman za bebu - Dom Miloša Bikovića i Ivane Malić prefinjena oaza mira

- Relativno je blizu manastiru mog brata i tu su neki prijatelji koje on ovde poznaje i koji su saznali da se ovo imanje prodaje i oni su javili. Ja sam tada rekao: "O, pa čekaj, ovo je blizu Beograda, mogu da budem tu za manje od sat vremena", a i ponuda je bila dobra. A zapravo se sada češće viđamo kod njega u manastiru ili u Beogradu. Ovde smo možda jednom bili zajedno - ispričao je Miloš u emisiji "TV lica kao sav normalan svet".

youtube rts printscreen

 

Glumac je pokazao svoj ruralni dom ekipi RTS-a i objasnio im da su kuća i okućnica koju je Biković kupio bili je veoma zapušteni.

Pročitajte: Miloš Biković postaje otac! Ivana Malić objavila prvu fotografiju u drugom stanju, prelepa trudnica!

U vikendici godinama niko nije živeo, pa je Biković uložio mnogo vremena i truda da bi se dovela u stanje da se u njoj može uživati.

youtube rts printscreen

 

youtube rts printscreen

 

- Tu iza je bila jedna stara, zemljana kuća koju sam ja želeo da sačuvam, ali joj nije bilo pomoći, nakrivila se skroz i nažalost, bolje da je ja srušim, nego da se ona sruši kad ona hoće - rekao je glumac.

Ali naporan rad se isplatio. Vikendica Miloša Bikovića je njegovo prelepo parče raja u kom će glumac zajedno sa svojom draganom i njihovim detetom uživati u prirodi, daleko od gradske vreve i radoznalih pogleda.

youtube rts printscreen

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Ata Images

Pročitajte još

Najnovije vesti