Gledate ga na televiziji a ne znate da je rođak Aleksandre Jeftanović: Priznao je da bez nje ne bi imao karijeru

Gledate ga na televiziji a ne znate da je rođak Aleksandre Jeftanović: Priznao je da bez nje ne bi imao karijeru

Autor: | 14/10/2023

0

Rođak Aleksandre Jeftanović dobro je poznat javnosti


Aleksandra Jeftanović je odlučila da napusti emisiju "Kec na jedanaest" koju je vodila sa svojim dugogodišnjim prijateljem i kolegom Boškom Jakovljevićem.

Hellomagazin

 
 

Obožavateljima je žao što neće više gledati tandem Jakovljević-Jeftanović, čija je saradnja počela još u emisiji "City". Sada svi iščekuju Aleksandrin novi projekat koji će sigurno biti izuzetno popularan, pošto je godinama poznata  kao jedna od naših najlepših i najšarmantnijih voditeljki.

Pročitajte: Modni duel Aleksandre Jeftanović i Snežane Dakić, koja je zaista u trendu? (foto)

Ono što je manje poznato o Aleksandrinom životu jeste da je ona rođaka jednog od najpopularnijih voditelja na našim prostorima. Čak joj se rođak obratio za pomoć kada je započinjao karijeru na televiziji.

Boško Karanović

 

U pitanju je niko drugi do Ognjen Amidžić. Popularni voditelj svojevremeno je otkrio da su njih dvoje zapravo u krvnom srodstvu.


- Mi smo u početku imali super komunikaciju, moj deda je zapravo nastao u simbiozi Jeftanovića i Simića, a zadržao prezime Amidžić. Moja prababa je Jeftanović - ispričao je svojevremeno Amidžić.

Ata Images

 

Kako je sam istakao, Aleksandra je najzaslužnija za njegovu karijeru, jer mu je pomogla da oblikuje svoje ideje i na kraju ih i realizuje.

Pročitajte: Crna haljina je pun pogodak, ali gde je Aleksandra Jeftanović kupila ove sandale? (foto)


Aleksandra i Ognjen imali su čak priliku da rade zajedno, na rijaliti-emisiji "Farma", kada su oboje bili u ulozi voditelja.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Andreja Damnjanović

Najnovije vesti