Pojavila se fotografija Prijine mame i Lepe Brene: Koliko je pevačica uopšte starija od Borke?

Pojavila se fotografija Prijine mame i Lepe Brene: Koliko je pevačica uopšte starija od Borke?

Autor: | 02/10/2023

1

Lepa Brena i Borka Mihajlović neguju prijateljske odnose

Aleksandra Prijović održala je tri koncerta zaredom u beogradskoj Areni, gde je više od 50.000 ljudi uživalo u nastupima pevačice, koja je bila brilijantna na bini.

LiveProduction

 

Prijatelji, javne ličnosti i članovi porodice došli su da podrže jednu od najpopularnijih pevačica današnjice. Od supruga Filipa Živojnovića, njegovog brata po ocu Viktora, Prijine mame Borke Mihajlović do Lepe Brene i svekrve Zorice Nakić, na koncertu je cela porodica došla da podrži sve ono na čemu je Aleksandra Prijović radila mesecima i godinama.

LiveProduction

 

Dosta se spekulisalo o porodičnim odnosima i o tome kako je Prijovićeva u klimavim odnosima sa Filipovom maćehom, Lepom Brenom, a u pitanju su samo zli jezici o čemu govori i fotografija Borke i Brene na kojoj obe dame poziraju nasmejane.

Pročitajte: Zauvek ućutkale zle komentare - Prijovićka i Lepa Brena zajedno na bini, ne mogu da obuzdaju suze

Mnosi su se zapitali koliko je Brena uopšte starija od Borke s obzirom na to da izgleda mladoliko i da izuzetno vodi računa o svom izgledu.

Instagram

 

Naime, Brena 20. oktobra puni 63 godine, dok Aleksandrina mama ima 49 godina i može se reći da obe izgledaju fantastično.

Pročitajte: Ceca, Karleušin bivši, Dijana Đoković... Pogledajte kako su se poznati obukli za koncert Aleksandre Prijović

Podsetimo, Brena i Boba izuzetno neguju porodične odnose, pa smo tako imali prilike da vidimo Aleksandru i njenu mamu kako borave u Americi, gde pevačica i njen suprug odavno imaju kuću.

 

Komentari (1)

Loading
VESNA 20:07 02.10.2023
Odgovori

Mrtva trka u lepom izgledu, uzgred ova Borka je bas ruznjukava, ili nije fotogenicna....uzgred izgleda starije😃

hellomagazin.rs Ata Images

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti