Prelepa čuvarka plaže bila je najveća konkurencija Pameli Anderson, a sada je ne biste prepoznali

Prelepa čuvarka plaže bila je najveća konkurencija Pameli Anderson, a sada je ne biste prepoznali

Autor: | 23/09/2023

0

Prelepa Jasmin Blit danas je neprepoznatljiva

„Čuvari plaže“ harali su televizijskim etrom devedesetih godina, naročito čuvarke. Lepo je daviti se u okeanu kada do vas trči Si Džej da vam da veštačko disanje, šalili su se mnogi. Osim Pamele Anderson, bilo je tu još zgodnih lepotica. Karmen Elektra, na primer. No, pre nje, društvo Miču Bjukenonu na plažama Malibua pravile su sestre Holden, Stefani i Karolina.

Getty Images

 
 

Dok je Stefani bila više sportski tip, na Karolini je svaka oblina bila bujna i raskošna. Najveću konkurenciju Pameli tumačila je Jasmin Blit. Popularna serija vinula ju je među zvezde, mada je karijeru počela još kao dete u raznim reklamnim kampanjama.

Osamdesetih je igrala i u nekoliko filmova, a fanovi još jedne kultne serije, „Beverli hils“, sećaju se da se i tamo nakratko pojavila.

Pročitajte: Nikol Egert nekad je bila seks simbol iz Čuvara plaže, danas se bori sa viškom kilograma i prodaje sladoled na ulici FOTO

Ipak, „Baywatch“ je bio odskočna daska. Magazin „People“ uvrstio je Jasmin među najlepše ljude 1995, a laskavu titulu nosila je i narednih godina, u izborima ostalih prestižnih magazina. Zapaženu ulogu ostvarila je i u seriji „Neš Bridžis“, pored Dona Džonsona, krajem starog i početkom novog milenijuma. A onda nam se izgubila iz vida.

Kevin Foley/Getty Images

 

Slava ima dve strane medalje, a Jasmin je dobro upoznala obe. Upala je u pakao poroka. Lečila se od zavisnosti od kokaina, zbog kojeg je imala i problema sa zakonom. Čak je bila uhapšena zbog posedovanja droge i 2002. osuđena na dve godine zatvora.

Kazna je kasnije preinačena na dve godine uslovno i 100 dana društveno-korisnog rada.

Pročitajte: Dvaput ćete pogledati fotografije - Ovo je prirodna boja kose Pamele Anderson, ne biste je prepoznali za tri života

Dok je izdržavala kaznu, upoznala je budućeg muža Pola Serita, s kojim je i dalje u braku. Kako je izjavila, bila je to ljubav na prvi pogled, rođena u čudnim okolnostima jer je u to vreme bila na lečenju i razum je nije baš najbolje služio. Ipak, uspeli su da opstanu. Žive u Los Anđelesu, nemaju dece.

Frazer Harrison/Getty Images

 

S obzirom na činjenicu da je dugo, sad već decenijama, nije bilo u medijima i javnosti, fotografije koje je nedavno objavio „Page Six“ prilično su nas zaintrigirale. Lepotica za kojom su uzdisali fanovi „Čuvara plaže“ sa svih meridijana više ne liči na sebe.

U junu je proslavila 55. rođendan, ali nisu godine problem. Naime, malo ko bi je prepoznao sa ovoliko kilograma viška. Teško bi danas ušla u onaj čuveni crveni kupaći kostim...

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Page Six (@pagesix)

 

Jasmin je snimljena dok je išla u prodavnicu. Nosila je široku garderobu – pantalone sa tregerima i običnu majicu, i reklo bi se da ne mari mnogo šta će svet reći. Nije se bunila kada je ugledala paparace. Štaviše, nasmejala im se i mahnula.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Getty Images