Odmah je oženi! Sergej Trifunović za rođendan pokazao novu devojku? Prelepa je, a znamo i čime se bavi

Odmah je oženi! Sergej Trifunović za rođendan pokazao novu devojku? Prelepa je, a znamo i čime se bavi

Autor: | 04/09/2023

1

Da li je ovo nova devojka Sergeja Trifunovića

Ljubavni život Sergeja Trifunovića oduvek je bio misterija. Popularni glumac voli da priča o svemu osim o tome, pa su eventualne veze ostale u sferi nagađanja.

Boško Karanović

 

Poslednja dama čije se ime pominjalo uz Sergeja Trifunovića bila je hrvatska umetnica Lučija Travičić, sa kojom su ga slikali na svadbi brata Branislava.

Pročitajte: Vidi se da fali ženska ruka - Pogledajte u kakvom stanu živi Sergej Trifunović

Međutim, prekjuče je proslavio 51. rođendan u društvu druge osobe. Na slici koju je tog dana objavio na Instagramu vidimo kako drži tortu sa svećicom, a nežno ga grli jedna lepa brineta. Nije se čak ni potrudio da sakrije njen identitet. Štaviše, tagovao ju je, pa smo saznali da se zove Dejana Radanović.

U opisu njenog profila stoji „digital creator”. Bavi se marketingom, brendingom, društvenim mrežama i produkcijom. Dakle, nije baš iz umetničkog sveta.

Instagram

 

U komentarima su se nizale čestitke Sergejovih kolega i pratilaca, a mogli su se pročitati i komplimenti na Dejanin račun.

„Odavno nisam lepšu curu videla! Ako je tvoja, odmah je oženi!”, poručili su glumcu. Da li je njegova, to nije otkrio. Bar za sada.

Boško Karanović

 

 

Komentari (1)

Loading
Sandra 00:32 06.09.2023
Odgovori

E neka si se ti pokazala. Bolje bi ti bilo da si bukvu zagrlila. Bar bi se uzemljila. Ovako, odleteces sa prvom košavom.

hellomagazin.rs ATA Images

Slične Vesti